Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
5247ede3e01da3ac75e24f01078d21dd.jpg

Civilbe öltöztetett hadsereg ömlik határokon át

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Csupán egy szerelvénnyi képletes jatagán kell, vagy egy elfoglalható fegyverraktár – valahol a Lajtán túl.

Csak a bornírt szemlélődőnek nem tűnik fel, hogy a migránsok túlnyomó része sorkatonakorú, kisportolt ember. Kisportolt… Használhattuk volna a kiképzett szót is.

Ez a tömeg felidézi Buda elfoglalását: 1541-ben.

Csupán bolyongani léptek be a várkapun.

Aztán egyszerre csak többen lettek. Ők lettek többen. Akkor és ott ők a fegyvert még nyíltan viselték. És vezényszóra előrántották tokjából a jatagánt. És akkor már késő volt cselekedni. A fegyveres sereg bent volt a Vár belsejében.

Vér nélkül elfoglalták az erődítményt.

Ebből a fájdalmas történelmi tapasztalatból tanultunk-e? Akkor még intakt marad a földrész nyugati fele, és másfél évszázad múlva megérkezett a fölmentő sereg.

Addigra Buda magyarsága – mint Szakály Ferenc fogalmazott volt – elporladt.

Most Nyugat-Európa is besündörgés alatt van.

Csupán egy szerelvénnyi képletes jatagán kell, vagy egy elfoglalható fegyverraktár – valahol a Lajtán túl. És nem marad hátország, Savoyai Jenő nem fenheti pengéjét. Európa elesik egészében. Visszamenőleg is nevetségessé válik Savoyai serege.

Mára lebénították Európa agyát.

Évtizedeken át hömpölygött a „hülyítés” folyamata, és döbbenetes módon az egykori Keleti Blokk maradt inkább eszénél. A leninista ideológia annyira agyalágyult tömeget föltételezett, hogy túllőtt a célon. Az emberek nagyobb részének megmaradt a józan esze.

Ma Oroszország a kereszténység védőbástyája.

Hetven év lenini-sztálini-brezsnyevi butítás ellenére. A kereszténység túlélte a pártpropagandát, a megbonthatatlan barátságok, az „életét a nép ügyének szentelő”, abszolút önzetlenül luxusdácsákban lakó, whiskyt vedelő, Camelt elfüstölő apparatcsikok korát.

A Nyugat azonban szellemileg csökött lett.

A politikai korrektség lehetetlenné tette a kommunikációt, lebénította a nemzeti önvédelmek megszervezését – mármint ezen a kontinensen. Más földrészen a nemzet önvédelem bevett, elfogadott, sőt hősi fogalom.

Európa azonban hagyta magát elbolondítani.

A valóban európai gondolkodókra rázúdították az agyonhallgatás – már az ókorban is bevált –fegyverét. És még ők jártak jobban, nem azok, akiket címkézéssel – vagy netán ablakon kiejtéssel – semmisítettek meg.

Kommunikáció nélkül a közösség védtelenné válik.

S a védtelenből ijesztő gyorsasággal lesz áldozat. Ennek valószínűleg elejét kell venni. Meg kell találni a kommunikáció fortélyait – akár „politikailag korrekt” környezetben is. Le kell leplezni a fizetett elbutítókat. Könnyű.

Aki a politikailag korrekt megfogalmazást követeli – fizetett ügynök.

Valahonnan pénz érkezik bankszámlájára. Esetleg ingatlanajándék jut telekkönyvi bejegyzésre, nevére – vagy családtagja nevére. Luxuskocsit tesznek elhájasodott alfele alá. Tengerentúli nyaraltatást kap, ő és famíliája. Előléptetik – nulla teljesítményért.

Elsimítják egy ügyét.

Figyeljük, kik követelik a politikailag korrekt szóhasználatot – ezáltal megbénítva az egészséges kommunikációt. És átvilágítás alá helyezni vagyonosodásának folyamatát – akár 25 évre visszamenőleg.

Majd szembesíteni a jogállammal.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (702) Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Heti lámpás (310) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2778) Sport (729) Tereb (146) Mondom a magamét (7501) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Vetítő (30) Egészség (50) Tv fotel (65) Belföld (10) Történelem (17) Életmód (1) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>