Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
d584a6e6bf9ce88404a18ab11b1717b9.jpg

Bilderberg Gordon

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Alig titkolt irigységgel tudósított a magyar sajtó a tényről, hogy a globkrit tüntik zárósorfalán, a rendőrségi helikopterek célkeresztjén hazánk egyetlen fia, Bajnai Gordon fogja vizionálni a demokrácia halálát,{...}

{...} a nyugati értékek hanyatlását, és valószínűleg zsonglőrmutatványokkal és rúdtánccal is fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. Ha nem a kávét tölti, ki tudja.

Mindenesetre mókás, és valahol rá és pártjára jellemző, hogy épp az európai megújuló baloldal sorfalán kell átvágni a limóval, miközben itthoni avatarjai, a HaHa és csatolt csapatai épp azért küzdenek, hogy ő, a Bildergergék Csicska Gordonja legyen a prájm. De miközben mennek a jelentések, büszkül a baloldal, és irigykedik a jobb, azért nem ártana tudni kik is ez a Bilderberg Konfernecia, amelyik ma ünnepli 50. évfordulóját.

New World Order. Egyfajta szitokszó a jobb érzésű baloldaliak számára, hisz ha lehet így fogalmazni, a leghegyezettebb fogú vadkapitalisták álmodozzák évente zárt falak között azt, hogy miként kéne országokat csődbe vinni, hol és hogyan kellene megerősíteni a Világuralmat, és miként kellene jól megsanyargatni a dolgozó népet egy kis extra profitért. Nem is véletlen, hogy a gyűlésen az amcsi tycoonok és az európai kapitalista elit szokott találkozni, a balos résztvevők tehát többnyire a tüntetők oldalán szoktak felszólalni, és hangoztatják az emberek, a szegények, a lecsúszottak, a kiszolgáltatottak és a harmadik világ nyomorának szörnyűségeit.

Ha beütjük a gugliba a Bilderberg nevet, és rámegyünk a képekre, nem kell sokáig várni, hogy értelemszerűen a „világméretű összeesküvés”, „kapitalista ámokfutás” és hasonló mémek tömegei ugorjanak fel. Lássuk kik is fogják nézni Gordon szórakoztató showműsorát. A The Guardian mai beszámolója alapján (a gyengébbek kedvéért ez az angol Népszabadság) George Osbourne hetedjére elnököli a konferenciát. George Osbourne amúgy a több témában is Orbán Viktor pajtijának mutatkozó David Cameron Szigetvári Viktorja. Afféle brit tory árnyék-kancellár ő, mindezek mellett a brit konzervatív hagyományokhoz hűen igazi vérkapitalista .
 
 
Az ő hetedik Bilderberg konferenciáját, a következő három napban az MI6, a NATO, a Nemzetközi Valutaalap, a HSBC, a Shell, a BP és a Goldman Sachs International vezetőivel fogja tölteni, valamint nagy büszkeségünkre Bajnai Gordon is ott lesz szürcsölni a pezsit és enni a pogit.  Milliárdosok és magas rangú politikusok, valamint idén a szövetséges főparancsnok is ott lesz, valamint Szófia spanyol, Beatrix holland királylányka, aztán szintén holland részről a Bilderberg alapító Bernhard herceg.

Nézzük a témákat. Hova tovább Európa? Létezik-e magánélet? Valamint a tudásmegosztás, és Ukrajna lesznek idén. Valószínűleg Gordi az első panel részeként fogja pártja és mozgalma sikereit ecsetelni, és elszántságát, hogy eltakarítsa Orbán Putyin Viktort Soros György bá szülőföldjéről. A The Guardian rámutat, némiképp látva az Öt Család maffiagyűlését megszégyenítő biztonsági körülményeket, némiképp ironikus arról dumcsizni, hogy van-e magánélet. Akinek ugye pénze van, az meg tudja fizetni. Szól a konklúzió. Mindenesetre 3 méter magas drótkerítés mögött van most Gordi, amit sokan szeretnének, ha nem csupán három napig, hanem életük hátralévő részében állna e díszes kompánia körül hasonlóan sok rendőr és fegyőr felügyelete alatt. A valóban baloldali sajtó mindenesetre már most arról cikkez, hogy két újságírót pusztán azért letartóztattak a mai reggelen, mert az érkező vendégeket megpróbálták szóra bírni. Egymillióan a sajtószabadságért: reméljük ezt is szóvá teszi a korszakváltó Gordon újdonsült cimboráinak.

A The Guardian még rugózik picit ezen a témán: a Facebookos forráskódokkal machináló, a neten agresszívan nyomuló, fanzinokat pénzelő Gordon számára minden bizonnyal jó lesz egy picit dumcsizni a Google ügyvezető elnökével, Eric Schmidttel, vagy a Facebook vezető testületének tagjával, Peter Thiellel, hisz ők pontosan azok az emberek, akik tudják, hogy mennyire radikálisan transzparenssé vált a nép mára hálás működésüknek köszönhetően. Egy kis buksisimire megjelenik majd Keith Alexander is, aki az amerikai, úgynevezett NSA-botrány miatt kényszerült nemrég lemondásra.

Reméljük, Gordon személyesen fogja megvitatni a tisztességtelen piaci magatartás miatt hazánkban elítélt AXA vezérigazgatójával Henri de Castriessel a devizahitelesek problémáját. Nem is olyan rossz, hisz az úr svájci, biztos majd jól megdorgálja azért, hogy Svájc milyen hasznot hajt szegény k-európaiak bedőlt hiteleiből meg az Euró válságából. Vagy nem. Inkább nem. Ha viszont már ide keveredett remélhetően jut pár szó a KKR Investments vezetőivel csevegni, amelyik az egyik legnagyobb kelet európai piacokon befektető nyugati cég, akik erősen érdekeltek Ukrajnában. Talán csurran-cseppen pár milka a Haza és Haladásba.
]]>]]>
Zárjuk ezt a kis összefoglalónkat Michael Meacher, brit Munkáspárti képviselő soraival, aki azt írja a The Guardiannak: „A Bilderberg a gazdagok és hatalmasok összeesküvése , akik azon dolgoznak, hogy megerősítsék és kiterjesszék a piac fölötti kontrolljukat. (…) távol a médiától vagy a közvélemény hatásától. Épp emiatt azoknak a politikusoknak, akik részt vesznek, egyre keményebb kérdéseket tesz fel a sajtó, és egyre nehezebb számukra csöndben maradni.” – írja Charlie Skelton. Hát egyben biztos lehetünk, a magyar sajtó valószínűleg sokkal kíméletesebb lesz Gordival, és az általa is pénzelt sajtóorgánumok valószínűleg nem fognak keményebbet kérdezni annál, mint hogy vörös vagy fekete volt-e a kaviár a svédasztalon.

Azért mi itt a Toronyházban úgy vagyunk ezzel, hogy egészen furcsának tartjuk azt a baloldalt, amelyiknek az önjelölt, és a pár napja önbizalommal fullra feltöltött korszakváltója egy ilyen vadliberális gyökkapitalista bulin szürcsöli a pezsgőt. Ha pedig az ő „korszakváltása” ama bizonyos New World Order hazai felbootolását jelentené, akkor meg kösz szépen de ezt kihagynánk.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Történelem (17) Autómánia (61) Egészség (50) Mozi világ (440) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7501) Gazdaság (702) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Belföld (10) Jobbegyenes (2778) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mozaik (83) Heti lámpás (310) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>