Ma 2024 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
Bangóné tartogatott egy meglepetést, balhé lett belőle

Bangóné tartogatott egy meglepetést, balhé lett belőle

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)

Ez nem semmi! Ildikó alakított!

Az MSZP azt javasolja, hogy a kormány – Ausztriához hasonlóan – mindenki számára biztosítson ingyenesen havonta öt darab, otthon elvégezhető koronavírus-gyorstesztet – mondta Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő vasárnapi online sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikus felidézte: Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben arról beszélt, hogy vakcina nélkül nem lehet megállítani a vírust, mert újabb és újabb hullámokban visszatér. Azonban azt már nem fejtette ki a miniszterelnök, hogy mit tesz a kormány addig, amíg nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségben a vakcina – tette hozzá.

Hangsúlyozta: nem lehet ölbe tett kézzel várni addig, amíg lesz elegendő oltóanyag, hanem minden rendelkezésre álló eszközzel védekezni kell a vírus terjedése ellen. A Fidesz viszont úgy tűnik, hogy lemondott a védekezés egyik legfontosabb eszközéről, a tesztelésről – vélekedett. Ezért Bangóné Borbély Ildikó szerint lehetővé kell tenni, hogy az emberek önmagukat ellenőrizzék.

Hozzátette: a miniszterelnök vegyen példát az általa mintalaborként emlegetett Ausztriáról, ahol ingyenes gyorsteszteket biztosítanak az embereknek, és Németországban is tervezik ezt, sőt a németeknek még nemzeti tesztstratégiájuk is van – mondta.

Megjegyezte: Magyarországon ezzel szemben „a Fidesz bármiféle stratégia nélkül, átgondolatlanul, ötletszerűen szervezett bizonyos csoportokban teszteléseket, a kontaktkutatásról pedig teljesen le is tett”.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (17) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (535) Egészség (50) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7422) Sport (729) Mozaik (83) Politika (1582) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Életmód (1) Heti lámpás (305) Gazdaság (698) Kultúra (6) Nagyvilág (1309) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2761)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>