Ma 2024 április 24. György napja van. Holnap Márk napja lesz.
411ee50066f5c5c0b33214a603589733.jpg

Az ATV kipipálva! – Már csak a pride van hátra Vona Gábornak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Médiatörténeti pillanat: odaengedték az ATV-be a kamerák elé a Vonagabit. A jelenség a Simicskalajos-birodalom médiagépezetének meghibásodásai és a birodalom névadójának egész pályás gecizései miatt háttérbe szorult.

De mégiscsak médiatörténelem, hogy ugyebár az elhallgatni vágyott Jobbikot élőben kérdezik a hitgyülis tévében és a várt élveboncolás helyett negédes csevegést kapunk. Pedig nemrég még az európai jövő elárulója bélyeget osztották a Schiffernek, mert az vissza mert köszönni a parlamenti folyosóján egy „nácinak”…

A Jobbikkal nem tárgyalunk, nem párbeszélünk, a kirekesztőknek kirekesztés jár, nem demokratikus közbeszéd – ez volt eddig a mélymorális balos meggyőződés. Kálmánolga úgy látszik, tojik erre,még akkor is, ha ezzel Sanyitibi szerepléseit kockáztatja. A végén még bojkottálni fogja az angyalföldi fenegyerek az ATV-t, PM-estül, Együttestül, mindenestül. Papp Réka Kingáék prüszkölnek a romkocsmában, ha meglátják, hogy a székben, amiben ők terjesztették a demokrácia igéjét, másnap egy Vonagabi keni össze a „gyűlölet DNS-ével”.

“Pont akkor árulja el a kibaszott ATV a jobbikmentesség alapelvét, amikor az Orbánviktor épp új médiabirodalmat gründol állami szinten… már csak a mozgalmi szamizdatok maradnak az igazibaloldalnak meg az emberijogoknak… a TASZ sír, az Amnesty International felel neki, s világ proletárjai egyesüljetek, mindenki azonnal alapítson két civil szervezetet!”

Vonagabi legutóbb annak kapcsán került be a hírekbe, hogy átnevelő táborba küldte a mezőtúri jobbikos nyertest, Kötél Jánost (nomen est omen), azaz arra kötelezte, hogy a párt cigány származású, hajdúszoboszlói elnökénél, Jónás Kálmánnál töltsön három napot. A cél nem a büntetés, hanem a felvilágosult-liberális oktatás, fejlesztőpedagógia. Tulajdonképpen ez nem más, mint a radikálisok felzárkóztató osztálya. Közös wellness, disznóvágás, esti kurucolvasás, és a végén Kötél meg tudja különböztetni a cigányembert a csúnyaembertől.

Mindez nagyon szép, mindez nagyon jó, Szilylaci is cukkermukker Vonagabiról értekezik a Cink.hu-n. A Jobbik rámozdult a középradikál népekre, mindenki látens jobbikos, csak eddig féltek tőle, most rá lehet ébredni, hogy szexik a Jobbik plakátmanökenjei, meg nincs itt semmi látnivaló, senkit nem akarnak bántani, csak a tisztességes emberek pártján állnak a tisztességtelenekkel szemben. A végén még szalonképes lesz a Jobbik a baloldalon, ha így folytatják. És ha esetleg átigazolnak a jobbikosok az iszlámellenességre, akkor a nyugati radikáljobbos pártok is maguk közé emelik őket, európaiabbak lesznek az európaiaknál…

Közben az „igazi jobbikosok”, a régi motorosok és régi szimpatizánsok csavargathatják egymás fülét tanácstalanul, hogy mik történnek. Lassan be kell majd vetni a Betyársereget a moderálódó, azaz épp árulásba csúszó Vonagabi ellen, aki ráérzett a többségi politizálás ízére. S akkor majd osztódhat a széljobb is, és megjelenhet esetleg egy párt a Jobbiktól jobbra, bizonyítva, hogy az mégse a szakadék.

Cukkermukker Vonagabiék közben még mindig nem voltak kormányon, van egy-két mellékes polgármesterük, ennyi a tapasztalatuk. Esetleg a görög példából okulva a végén együttműködési megállapodást kötnek a Munkáspárttal, nekik van 40 évnyi vezetői tapasztalatuk. Meg anno a miépes öregnénik is jól megértették egymást Thürmergyusziékkal. Szép radikáljobb-bal harapófogó lenne.

Meglátjuk, hova vezet Vonagabiék szép, lassú pálfordulása, mindenesetre mi lélekben felkészülnénk, hogy a következő Pride-on ott fog vonulni a Vona a csinos nonfiguratív tetkójával egy rózsaszínű atlétában. Mert a politika mégiscsak a hatalomról és annak megszerzéséről szól…

]]>www.tutiblog.com]]> - Szerző: Bernard Gui

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Gazdaság (706) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Egészség (50) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2793) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Politika (1582) Mondom a magamét (7561) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Kultúra (7) Heti lámpás (312) Sport (729) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>