Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
c15ea2217e11804174f1e1a8db3f412a.png

Átvilágított átvilágítók

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Le  vagyunk minősülve demokráciailag a Freedom House által, amely Nations in Transit 2015 című jelentésében a 2,25-től 3,75 ig terjedő pontszámaival szinte minden kategóriában rontott az előző évihez képest.

Pontozni 1-től 7-ig pontoznak, itt a gyerek akkor nem mer hazamenni, ha 7-est kap, és az 1-es a legjobb. Igazából a gyerek már akkor sem mer hazamenni, ha 2-ese van, illik valahol 1-2 közt lenni, főleg ha EU-tag a minősített alany.

 

Nem árt azonban néha átvilágítani az átvilágítókat is, ]]>ezt tette Szőnyi Szilárd a Válasz.hu-]]>n, s hoppá, csodák csodája, mit talált? Vajon kik segítettek leminősíteni Magyarországot? A Soros-féle CEU és a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány kedves munkatársai.

Nevezetesen:

– Dane Taleski (Közép-Európai Egyetem)

– Marina Popescu (Közép-Európai Egyetem)

– Goran Buldioski (Nyílt Társadalom Alapítvány)

– Yervand Shirinyan (Nyílt Társadalom Alapítvány)

– Andrej Nosko (Közép-Európai Egyetem, Nyílt Társadalom Alapítvány)

És még hárman, akik nem a Soros-brancshoz tartoznak:

– Halmai Gábor alkotmányjogász (ELTE)

– Váradi Balázs (Budapest Intézet)

– Charles Kovács (Híd Rádió Zrt.)

Bizonyára köszönettel tartozunk nekik áldozatos munkájukért, amiért segítenek minket szembenézni a szörnyű helyzettel, hogy mennyire fos egy hely ez a magyari pusztaság, ahol merre szem ellát, értelem nem terem, sehol a szél nem fú keresztbe az úton egy árva, eltévedt emberi jogot sem, és különféle szabadságoknak már importált nyomkeresők sem tudnak a kiszáradt, idő koptatta nyomára bukkanni.

Amit nappal felépít a Soros-brancs meg a civilek, a nyílt társadalmat, azt éjjel lerombolja a kormány. Ráadásul ha az Orbán épít is, azt is rosszul teszi, például falat a határra. Mert ilyenek épít a Orbán, ha nem rombol, akkor fal mögé zár társadalmat. A szerencsétlen népnek meg tetszik, hiába minden CEU-s kiadvány, felvilágosító kampány, figyelmeztető osztályzat.

Az USA-ról szóló jelentést vajon az illegális Amerikai Kommunista Párt tagjaival íratják, kiegészítve fekete-hispán szülők transznemű, angolul nem tudó, illegálisan érkezett gyermekével? Minden országban megkeresik az helyi öngyűlölő klubot?

De fontosabb kérdés: hogy fizetnek ezért a melóért? Jól? Mert akkor mi boldogan vállalnánk pár afrikai ország kiértékelését, de igazából bármikor bármely ország állapotairól szívesen adunk ki jelentést, tisztes szakértői-tanácsadói ellentételezés fejében. Leginkább Szlovákiáról meg Romániáról lennék képesek korrekt, megalapozott véleményt formálni, különös tekintettel a népeink között húzódó évszázados barátságra. De bárkikről szívesen értekezünk, könnyen tudunk sötét felhőket festeni, borongani a fékek és ellensúlyok tökéletlen beállításán.

]]>www.tutiblog.com]]> - Bernard Gui

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Történelem (18) Egészség (50) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (7) Belföld (10) Gazdaság (705) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Politika (1582) Mozaik (83) Tereb (146) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2788) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7546) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (312)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>