Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
03d4d92d5983b0460a7d3fd5e39d0c24.jpg

Arc és kudarc

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem mondhatnám, hogy Geszti rajongó lennék, ötletei, dalszöveg elemei valahogy korábban mindig felbukkantak másoknál, amit pedig rap felirattal művelt, azt bármelyik kecske lenyomja, még baseball sapka nélkül is.

De hát csak reklámszakember a lelkem, azt pedig jól megfizetik. Az idei ]]>ARC plakát-összeröffenés]]> egy igazi politikai reklámkampány. Határozott és kifejezetten ellenzéki politikai reklám.

Nem baj, tessenek neki megint pénzt adni a nemzeti hátha-vágtára, jó az, a lószar mellett még pénz is van benne. Mekegjen megint a Geszti az MR2 Szimfonikon, hiszen olyan tehetséges, ha már nem szép. Amikor a jó zsaruk halált megvető bátorsággal verték be a nagyik orrát 2006-ban, akkor a mi jó Péterünk a következő évben azt rappolta az arcunkba az ő ARCáról, hogy annak távolodnia kell a politikától.

Az idei ARC témája trükkösen a Mi történt velünk? címet kapta. Amibe persze belefér az, hogy a fő témák a trafikmutyi (oké, ezt tényleg megérdemlik), a narancsos oligarchák, egymás seggében élő fideszesek és további Ron Werberes kampánymegoldások voltak. Igaz, voltak bőven viccesek is. Szívesen megnézném az elutasított alkotásokat. Szívesen meghallgatnám Gesztiék tanácsait a nevezők felé. De tényleg. Legalább felakaszthattátok volna a Zorbánt. Esetleg lehetne a Dunába lőni és közben jöhetne a Patyomkin páncélos. 

Geszti legalább az egyensúly látszatát tarthatta volna. Mondjuk olyan plakáttal, ahol Heller Ágnest csinálja partiban Lukács György és Aczél elvtárs. Vagy Alföldi rendezésében smárolhatna Old Shatterhand  és Winetou egymással.  
 
 
Esetleg Bajnai és Mesterházy itt a piros, hol a pirost játszhatnának Gyurcsánnyal. De nem. Itt az Arccal az ellenzék felé című kiállítás látható. Biztosan megvan Gesztiék félelmének a bére. Biztos nem is kevés. Vagy csak úgy képzelem én és ez lenne a többségi vélemény, ami az ARCon látható?  Több propagandát, több plakátot, több szavazatot!  Csókoltatják mindenki antifidesz lelkét: Bakos Gábor, Fatér Barna, Geszti Péter és Molnár Hédi arcoskodó hölgy és urak.
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Heti lámpás (312) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Belföld (10) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Életmód (1) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2788) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7546) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Nézőpont (1) Kultúra (7) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Egészség (50) Történelem (18) Gazdaság (705) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>