Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
602333886d9c77366402c15d5bc87ce7.jpg

A kitartas.hu nyílt levele a Hír televízióhoz és a "jobboldalhoz"

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A kitartas.hu nyílt levele a Hír televízióhoz és a "jobboldalhoz". (az AD-szerkesztőség utólagos teljes egyetértésével)

2006. 10. 25. szerda. - 19:23

A Hír televízió október 24-i, interaktív telefonos mûsorában, az identitásában tévelygõ poszt-kommunista mûsorvezetõ elvtárs, Gyurcsány Ferenc judeo-liberális fináncdiktatúráját lépten nyomon “fasisztoidnak” nevezte, majd mindezt megfejelve, miután az egyik betelefonáló a brutális rendõri terrorral kapcsolatos személyes élményeirõl mesélt, elmésen közbeszólt, ti.: “ki gondolta volna, hogy visszajönnek a ‘30-as évek?”.

Bizony, bizony! Nem a negyvenes évek második fele, vagy az ötvenes, hatvanas, hetvenes évek! Dehogy! A harmincas évek. Ez azért bõven kimeríti a csintalanság fogalmát. De továbbmennék: ezeket a beböfögéseket, egy bolsevik történelemkönyveken nevelkedett, levitézlett, ezáltal a magát másik oldalnak nevezõ táborban szerencsét próbáló, új egzisztenciát építgetõ, gátlástalan hazudozó tudatos közvélemény-butításának nevezném. Ez úton értesítjük az "ismereteit" bolsevista emlõkbõl magába szívó, mûsorvezetõ elvtársat, és egyben a Hír tv szerkesztõit, hogy, ha van ideológia, ami kibékíthetetlen ellentétben áll a finánctõkével, a nagytõkével, és az ezekkel szorosan összefonódó, népnyúzó politikai maffiával, akkor az a fasizmus, nemzetiszocializmus.

Persze elõfordulhat, hogy ez egyeseket igen kínosan érint, de a tények, mint tudjuk makacs dolgok, és az igazságot nem befolyásolják személyes szimpátiák, vagy antipátiák.

Adolf Hitler nevében, mint nemzetiszocialista, egyszer és mindenkorra visszautasítom, hogy a mai magyar, vagy akár nemzetközi politikai közélet szellemi törpéit, ezeket az öncélú megélhetési percemberkéket, bárki bármilyen körülmények között, a Führerhez; nemzetrontó rablógazdálkodásukat, a nemzetiszocialista eszmerendhez hasonlítsa! Mint hungarista, Szálasi Ferenc nevében visszautasítom, hogy a szenilitás ritkán tapasztalhatóan mély bugyraiban vergõdõ Csurka István, a személyiségzavaros, beteges hazudozó Gyurcsány Ferencet ahhoz a Nemzetvezetõhöz hasonlítsa, aki néhány év leforgása alatt, minden elnyomás és üldöztetés ellenére, a magyar mozgalomtörténet valaha létezõ legnagyobb, legnépesebb mozgalmát, a Hungarista Mozgalmat életre hívta, majd a nemzet bolsevizmus elleni heroikus küzdelmét vezette, egészen mártíromságáig!

És mivel igen általános, mindennapi jelenséggel állunk szemben, egyben felszólítom az úgynevezett jobboldal összes képviselõjét, hogy amennyiben a jövõben, a szemben lévõ padsorokban helyet foglaló kenyeres pajtásaik “lenáciznák” õket (senki sem tudja nálunk jobban, hogy ez mekkora hazugság) próbáljanak meg a “vissza-nácizás” helyett valami mással riposztozni! Ha mindenáron történelmi példákkal szeretnének elõhozakodni, bármennyire nehezükre is esik, erõltessék meg csöppnyi agyukat, és kotorjanak elõ néhány kommunista tömeggyilkost homályos történelmi ismereteik mélyérõl!

Felhívnám az elvtársak figyelmét, hogy Sztálin elvtárs, “a legújabb kutatások szerint“, már nem a “népek nagy tanítója”, hanem egy beteges, õrült tömeggyilkos, akinek a legszerényebb becslések szerint is legalább százmillió emberélet terheli a lelkét! S mint ilyen, kevéssé valószínûnek tûnik már az a tétel is - legalábbis, minden épelméjû ember számára -, miszerint “Isten oldalán küzdött volna, a jó szövetségesekkel vállvetve, az Antikrisztus Hitler ellen”. Magyar viszonylatban tudom ajánlani Kun (Kohn) Béla Vörös-terrorját, vagy akár Rákosi (Roth) Mátyás totális vörös-diktatúráját, vagy Péter Gábor (született: Auspitz Benjamin) ávós, tömeggyilkos terrorszervezetét, kiknek becsületes, tiszta magyar emberek megszámlálhatatlan ezreinek élete szárad a “lelkén“! Nem is értem (vagy mégis?) hogy magukat jobboldalinak nevezõ tényezõknek, mért pont Szálasi Ferenc, vagy Adolf Hitler nevei jelképezik a legfõbb rosszat, és gonoszt.

Elvtársak a “jobboldalon”! Legalább a látszatra próbáljanak már odafigyelni!

Végvári Levente Attila - kitartas.hu

Vö. ]]>http://www.antidogma.hu/node/60]]>

]]>www.antidogma.hu ]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Történelem (17) Sport (729) Jobbegyenes (2778) Gazdaság (702) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Heti lámpás (310) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Életmód (1) Mondom a magamét (7501) Gasztronómia (539) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Tereb (146) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>