Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
9ea0cf7d75e7423498f9efe864caf86d.jpg

A hazugságpolitika liberális kiszolgálói

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Végighazudtuk az utolsó másfél-két évet – leplezte le önmagát a Hazugságrém 2006. májusában. Hazud-TUK – mondta. Azaz: Mi. Együtt. Szocialisták és liberálisok. Vállhoz a vállt vetve.

A hazugságpolitika liberális kiszolgálói most ismét a törvényhozás körül ólálkodnak.

Most is együtt vannak.

A Hazugságrém mögé sorakozik be a ciántablettás humanista és az önmagát egykori miniszterként adjunktusnak hazudó tan. seg. A hazugságpolitika hírhedt liberális kiszolgálói.

Visszaszivárgó szélsőség.

Tele van korrupciós ügyekkel – mondta a hivatalban lévő csúcspolitikus 2004 augusztusában a Pártlapnak nyilatkozva a koalíciós társpártról. Másnap hajnalban megjelent egy fekete kocsi a koalíciós társpárt főmuftijának luxusvillájánál, és…

Ez történt volna egy jogállamban.

A tényeknek azonban csak az első mondat felel meg a valóságnak, a második csupán vízió. A Korrupt Párt vezérürüje érintetlen maradt. Sőt, ő szabadított rá puccsistát a pártját leleplező csúcspolitikusra. Hazugságrémet az országra.

Jogállami deficit: a Korrupt Párt teljes vezetősége érinthetetlen maradt.

A demokráciának pedig súlyos deficitje, hogy ezek a szélsőséges figurák most újra a törvényhozás körül sündörögnek. A Hazugságrém érdeke ugyanis az, hogy zavaros múltúakkal legyen megtűzdelve a törvényhozás. Ő ekkor kerülheti el Simon sorsát.

Ezért a Hazugságrém kedvenclistára vette a szélsőségeseket.

„A párt tele van korrupciós ügyekkel” – nyilatkozta a Gresham hőse 2014 augusztusában a Pártlapnak. Civilizált országban másnap reggel következménye lett volna a bejelentésnek.

Ez nem történt meg, ezért a Gresham hőse gyorsan megerősítette állítását.

Két nappal később az állami televízió riporterének azt hangsúlyozta: ő mint csúcspolitikus igenis olyan információk birtokában van, hogy ezt a kijelentést tényekkel megalapozottan hozhatta nyilvánosságra. A Korrupt Párt főcsővezetője azonban továbbra is sértetlen maradt.

A Gresham-palota hősét viszont megpuccsolták.

Ez önmagában is bizonyíték, hogy a nyilvánossághoz immár kétségbeesetten segítségért kiáltó Gresham-hős igazat mondott. Csúcspolitikusként érezte, hogy be van kerítve a korrupt politikusokkal. Akkora erők védik a Korrupt Pártot, hogy ellenük már egyedül csak a nyilvánosság segíthet.

Kockáztatott. Bejelentette: A társpárt tele van korrupciós ügyekkel.

Még a Pártlap újságíróját is megszerezte szövetségesként, sőt a Pártlap legalább egy szerkesztőjén is átjutott a nagy kockázatú leleplezés. Bőrüket vitték vásárra újságírók azért, hogy gátat vessenek az intézményesített korrupciónak.

Nem sikerült. Ám a korruptak ellen akciózók is sértetlenek maradtak.

Valószínűleg a nagyobb botrány elkerüléséért fizették ki a Gresham hősét a tiszteletbeli nagyköveti poszttal, és hagyták állásukban a Korrupt Párt leleplezéséért bőrüket kockáztató újságírókat.

A barbárság azonban hatalmon maradt még négy évig.

Fölmérhetetlen kárt okozott, jóvátehetetlenül rombolta a társadalmat. Kiszolgálta a hazugságpolitikát, kitüntette az európai polgárokat viperával véresre verő martalócokat, folytatta a korrupciót, a szellemi szennyezést.

A hazugságpolitika liberális kiszolgálói most ismét a törvényhozás körül ólálkodnak.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozi világ (440) Gazdaság (702) Életmód (1) Kultúra (6) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7501) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Történelem (17) Gasztronómia (539) Politika (1582) Nagyvilág (1309) Heti lámpás (310) Jobbegyenes (2778) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Belföld (10) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>