Ma 2021 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 241.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A német lap „több száz” fütyülőről hazudik.

]]>DIE ZEIT]]>

A március 15-i budapesti ünnepségekről számol be a neokonzervatív német hetilap, amelynek főszerkesztője, Josef Joffe pár hete a német közszolgálati televízióban Trump elnök problematikus jelenlétének kiküszöbölésére egy fehér házi gyilkosságot javasolt.

A lap szerint „több száz tüntető” kísérte Orbán Viktor szavait füttykoncerttel, akkor amikor a fütyülősök valójában mintegy ötvenen voltak.

A cikk címe: Magyarország: Orbán Viktor a jobboldali populistákat Európában egységre szólította.

A francia elitegyetemek diktatúrája: Marine Le Pen, a szörnyű

]]>BOULEVARD VOLTAIRE]]>

Marie Delarue, volt francia államtanácsos, író, zenész és művész írt cikket a radikális jobboldali francia hírportálon arról, hogy mi folyik ma a francia elitegyetemeken.

Felmérést végeztek az egyik nagyhírü francia egyetemen, a párizsi „Sciences Po”-n (Politikatudományi Intézet), ahol kiderült: a hat versenyben lévő francia elnökjelölt közül a szocialista Benoit Hamon a legnépszerűbb a diákok szemében 31,5 %-kal, a legutolsó Marine Le Pen 2,2 %-kal.

Zárómondatai:

„Ami felveti nyilvánvalóan egy másik, a mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás típusú kérdést: az ember a Sciences Po-ra azért megy, mert már eleve balos, vagy balos lesz, mert oda jár? Vagy még rosszabb: hacsak az ember nem akar elsüllyedni, megvan a lehetőség már Sciences Po-diákként, hogy a megállapodott gondolkodás jól megjelölt ösvényein átlépve lehessen gondolkodni?”

Asszad elnök: A legvadabb terroristák Európából jöttek Szíriába

]]>PRESS TV]]>

Basar al-Asszad szíriai elnök tévéinterjúban jelentette ki: a legbrutálisabb terrorista vezetők a hatéves szíriai háborúban Európából jöttek.

Különösen Franciaországot emelte ki: Elszigetelték ezeket az embereket, azután meg megengedték a vahhabista prédikátoroknak, hogy rátelepedjenek az agyukra, és ennek fizetik ők is az árát, mondta, a szaúdi ideológiára utalva.

Iránról ezt mondta: „Ők teljesen mások. Szíriát támogatják azzal, hogy a terroristák ellen harcolnak. Politikailag támogatják Szíriát mind a térségben, mind a nemzetközi politikai szintéren. Izrael viszont pontosan a terroristákat támogatja, akár logisztikailag, akár úgy, hogy közvetlenül támadják hadseregünket a szomszédos területeken”.

/Nem először vetődik fel a kérdés: vajh miért nem követnek el iszlamista terroristák semmilyen merényletet a zsidó államban? Netán hallgassuk meg egyszer Asszadot is, jó? Ne csak a közszolgálatba behívott „Közel-Kelet-szakértőket” és a Mandiner.hu-ra a témában kitett cikkeket./

Svédországot az Iszlám Állam „néhány órán belül” el tudná foglalni

]]>INFOWARS]]>

Magda Gad, a svéd Expressen lap Irakban tartózkodó tudósítónője megint olyat küldött haza, amitől ismét égnek álltak a skandináv hajszálak.

Korábban ezt: ]]>http://lovasistvan.hu/2017/03/07/sved-sztarriporter-az-ostromlott-moszul-stockholmnal-biztonsagosabb-svedorszag-orjong/]]>

Magda Gad elmondta az Iszlám Állam elleni Moszulban harcoló iraki katonának, hogy Svédország egyes területein felajánlották az Iszlám Állam harcosainak, hogy Szíriából hazatérve lakás-, munkahelykeresési-, oktatási- és pénzügyi támogatást kapnak azért, hogy könnyebben beilleszkedjenek a társadalomba.

A svédországi baloldaliak azzal érvelnek,  hogy jobb segíteni a „szélsőségeseket”, mintsem szabadjára hagyni őket. Arról egy szót sem ejtettek viszont, hogy egyáltalában érdemes-e az IÁ dzsihadistáit visszaengedni az országba.

Amikor ezt az iraki katona meghallotta, könnyek szöktek a szemébe. Azt mondta, ez neki rosszabbul esik hallani, mint az Iszlám Állam lövedékeinek robbanását.

Gad megkérdezte tőle, mennyi időbe tellene,  hogy az IÁ elfoglalja Svédországot.

„Nem napok. Néhány óra”, felelte.

Török külügyminiszter: „Európában hamarosan vallásháború tör ki”

]]>DIE PRESSE]]>

Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter szerint Európa vallásháború felé vezető úton menetel.  A tegnapi holland választásokat kommentálva a külügyminiszter azt mondta, hogy a legtöbb párt ugyanazon hozzáállást mutat, mint az iszlámellenes és Európa-kritikus Geert Wilders.

Azt mondta, hogy Wilders és például a szociáldemokraták között nincs különbség.

„Mindegyiknek ugyanolyan mentalitása van”, mondta, hozzátéve, hogy ez a mentalitás Európát szakadékba sodorja. „Európában hamarosan vallásháború törhet ki”, mondta.

Törökország most holland teheneket utasít ki

]]>HEUTE]]>

Szerdára nagyon feldühödött Törökország és bejelentette, egy csorda holland tehenet kiutasít az országból, amiért Hága vele szemben nem megfelelően viselkedett.

Az első csoport holsteini tehenet már elindították Hollandiába.

Bülent Tunc, a török állattenyésztők szövetsége részéről elmondta, hogy a jövőben Törökország semmiféle állati terméket nem akar Hollandiából.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (254) Sport (729) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Belföld (6) Irodalmi kávéház (505) Politika (1578) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (657) Mozi világ (440) Kultúra (6) Tv fotel (65) Mondom a magamét (5234) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Vetítő (37) Gasztronómia (539) Tereb (140) Jobbegyenes (2009) Nagyvilág (1454) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>