Ma 2020 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
ed7ec043da84142484e74b045920f4cb.jpg

Köszönöm Európa!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kedves Európai liberálisok! A nevem Omar Bugh ibn Man. Iszlám terrorista vagyok.

Szeretnék megköszönni mindent nektek, kedves európai liberálisok, hogy most itt lehetek, egy európai nagyvárosban (nem mondom meg hol vagyok, azért ennyire nem vagyok ostoba) és köszönöm, hogy most már a legnagyobb gondom az, hol szerezzem be a C4-et.

Omar Bugh ibn Man

Tudjátok kedves liberálisok, én egy a ti fogalmaitok szerint szélsőséges iszlamista terrorista vagyok. De hát ezek a ti fogalmaitok, az én fogalmaim szerint én az Iszlám hűséges szolgája vagyok, és a célom, hogy az Iszlám végre az egész világot uralja. Hogy kitörjünk a sivatagból, és meghódítsuk a ti gyaur kontinenseteket. Elvégre ti már régóta semmi mással nem foglalkoztok, minthogy szétromboljátok Allah teremtését. Sanyargatjátok a népemet, ha kedvetek szottyan gyarmatosítotok, vagy épp lebombázzátok a városaimat. Szóval én így igazából ezt, amit csináltok a buzijaitokkal, meg a baszatlan nőitekkel, meg a sok harácsoló mocskos milliomosotokkal, úgy nézem, mint ami a Sátán műve, mint ami ellen nekem a legutolsó eszközzel is küzdenem kell, hisz az élet része a Dzsihád.

Ti meg kiérdemeltétek.

Eleinte azt hittem, csupán az a dolgom, hogy otthon megteremtsem Allah államát, de idővel rá kellett jöjjek, amilyen hülyék ti vagytok, simán rövidre lehet zárni ezt a kérdést. Hála Allahnak az unokatestvérem Párizsban lakik, és skype-on sokat dumáltunk az utóbbi években, mi hogyan megy arrafelé. Saint Denis-ben lakik, egész jól megy neki, egy kisboltban eladó, amikor épp nem drogot terjeszt meg kurvákat futtat. De hát… mindkettő kell a gyauroknak, hogy mocskos fertőben fetrengjenek, ez nem bűn Allah szemében, hisz csak a Sátán szolgáit gyengíti.

De mindegy ez most, a lényeg, hogy elmondta, hogy odaát mindenki hülye. Nekik a buzik fontosabbak, mint saját gyerekeik: támogatják a buzikat, és ölik a magzatokat. Igazából ők maguk is ki akarnak pusztulni, tehát az idő mindenképp a mi oldalunkon áll. Mondta, hogy miután Allah pár hű szolgája méltó elégtételt vett a Charlie Hebdo nevű sátáni lap szerkesztői felett, az összes vezető képes volt Allah igazságával szemben a mocskos uszítás és gyaur hazugság oldalára állni.

Eljött a mi időnk! Allah mellettünk áll, hisz ők mind egy emberként álltak a Sátán oldalára!

Gondolkodtam, hogy juthatnék oda én is, hogy Allah végtelen igazságát kinyilatkoztathassam, de nagyon bonyolultnak tűnt. Ha átadom magam a mindent látó adminisztrációnak, hamar kiszűrnek, és nem elég, hogy visszatoloncolnak, de talán le is tartóztatnak. Az elmúlt évben magam fejeztem le legalább 10 turistát a YouTube-on, hamar kiszúrnának. Kellett valami megoldás.

Ekkor jött az, ha esetleg egyszerre indulna meg 1 millió ember, ez a hülye gyaur Európa nem tenne semmit. A Hamaszos unokatestvérem mesélte, a gyerek nagyon jól működik még a zsidókkal szemben is. És hogy van már ötödik hadoszlop, és az nem más, mint a média! Nálunk ilyen nem nagyon van, de hát hogy is lehetne Allah igaz államában valami olyasmi, ami eltántorítja az Embereket az Ő Igaz Látásától azzal, hogy elferdíti azt? Ellenben a gyaur hitetlen Európa – mely szinte sír azért, hogy az Iszlám hitére térítsük – a „média” nevű szervezetével igazából a mi oldalunkon áll!

Fogtam hát az egyik feleségem, meg pár gyerekem, és nekiindultam. Tudtam, bármivel is próbálkozzon Európa, képtelenek lesznek megállítani, mivel valamelyik gyereket magam előtt tartva átmegyek bármilyen akadályon. Jöhet rendőr, katona, bármi, a „média” majd úgyis a síró gyereket mutatja, és nem engem, tehát mindenképpen átjutok.

És sikerült! Volt egy ember az egész bagázsban, aki gondot okozott. Úgy hívják Orbán Viktor. Nagyon trükkös gyaur ám, igazi ellenség. Ő valahol sejtheti, mit is akarok én vagy legalábbis gyaníthatja, de hála neked liberális Európa, ő most a ti szavaitok szerint „fasiszta” és „náci”, tehát nekem nem is kell tennem semmit, hogy ti magatok állítsátok őt le, ti magatok gyűlöljétek ki őt magatok közül. De hát ez vagytok ti Európa, és hát a franciaországi unokatestvérem ezt már évekkel ezelőtt elmondta skype-on nekem, hogy ez így működik felétek. Hogy ti ilyen iszonyatosan hülyék vagytok. Szóval nekem igazából nem kell tennem semmit, majd ti elintézitek ezt a gyaur kutyát. (valahol amúgy tisztelem, lehet nem ölöm meg személyesen, elég lesz, ha felrobbantom a négyes metrót pár év múlva, érezze csak a törődést…).

Még egyszer köszönöm nektek, liberálisok és köszönöm Európa! Ezt remekül elintéztétek helyettem is.

Szóval így átjöttem a határon egy hete, aztán voltak olyan kedvesek vonattal elvinni Hegyeshalomra, ott már az igazi idióta európaiak fogadtak, élükön ezzel a vén ribanccal, aki semmit se tud és el se takarja magát. Őt gúzsba kötik a pénzemberei, akiket meg úgyis ki fogunk irtani. Amikor átmentünk ezen az ellenséges Magyarországon, onnantól ezek az úgynevezett osztrákok már pont olyan hülyék voltak, ahogy a párizsi unokatesóm skype-on elmondta.

Ezek tényleg nem tudják mi a helyzet, adtak enni, bár a hülyék azt hitték, hogy majd én megeszem a csirkepárizsit, csak mert azt hiszik az oké, pedig a fele ipari disznószalonna… naná, hogy az árokba dobtam. Adtak vizet is a csillogó szemű idióták, meg is ittam, de igazából marha vicces volt, hogy ilyen „kedvesek”, mert láttam magamban, ahogy levágom a hülye fejüket vagy élve elégetem őket, hisz semmi mást nem érdemelnek az ostoba hitetlen kutyák. De hát most ők az én oldalamon állnak, bárhova eljutok, ha eljátszom, hogy szeretem őket.

Magyarországon még azt is hagytam, hogy egy szerencsétlen, rasztahajú, kutyák kurvája megsimogassa a gyerekeimet. De hát ezt szabad, Allah ezért nem fog engem elítélni, elvégre egy ilyen hitetlen kurva még mindig jobb, mint egy disznó, bár csak egy fokkal.

A kitmān is mosolyra kötelez, amíg el nem jön a kardok ideje

Aztán ez a Merkel vagy mi, az a kövér, német tisztátalan ribanc rá akart ültetni valami vonatra, hogy menjek valami akárhova, ahol ő majd regisztrál. Ajjaj, éreztem, hogy itt baj lesz, ha regisztrálnak. Gyorsan meghúztam a vészféket a vonaton, és elkezdtem szaladni, de nem volt gáz, mert ott volt pár igazhitű kocsival, és felszedtek. Most itt vagyok. És holnap azt hiszem meghozzák végre a C4-et.

Az asszonyt meg a gyereket majd ellátja a svéd állam, végül ott raktam le őket. De az asszony jó asszony, tudja hogy kell a gyerekeket felnevelni. Én meg itt ülök ebben a szobában. És várom a holnapot. Hogy felszálljak valami menetrend szerinti vonatra. Senki szólni nem fog, hisz én üldözött menedékkérő vagyok. Majd várok. Aztán megnyomom a gombot. Allah Akbar!!!!

Köszönöm nektek kedves európai liberálisok, hogy eljuthattam ide, hogy beteljesítsem Allah akaratát!

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Mondom a magamét (4722) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Szépségápolás (15) Politika (1571) Tv fotel (65) Életmód (1) Kultúra (6) Sport (729) Gazdaság (652) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (5) Nagyvilág (1451) Jobbegyenes (1818) Heti lámpás (243) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (489) Mozi világ (440) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>