- 0
A nyár a kikapcsolódás időszaka, de a táplálkozásra és az élelmiszerbiztonságra fokozottan oda kell figyelni, akár a kánikula, akár a külföldön tapasztalható higiéniai körülmények miatt – figyelmeztet a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége. A nagy meleg – különösen a 35–40 °C-ot is elérő hőmérséklet – komoly terhet ró a szervezetre, ezért különö
A teljes cikk elolvasható itt: https://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=21&ctype=rss&id=39470240&chk=06f739b1f843f4e119d4f96a861cc52e&url=https%3A%2F%2Fwww.hirstart.hu%2Fhk%2F20250726_hogyan_etkezzunk_a_hosegben_okosan_szakerto_valaszol&hk=1
Előző cikkKedden kezdődik az Ördögkatlan Fesztivál