Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
1 vs. 36000

1 vs. 36000

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Úgy alakult, hogy esti punnyadásként az RTL Klubon ragadtam. Híradó és celeblét… Avagy mennyi esélye van egy egyszerű embernek a sztárcsinálókkal szemben? 

Talán a „fontosabb” hír először: több, mint 36 ezren jelentkeztek a Való Világ néven ismert „valóság” show (?) ötödik szériájába. Miután a negyedik VV-ben az egekig emelték az Alekosz néven ismert (kit is?) és az istenadta nép az sms-ekkel komoly bevételhez juttatta a csatornát, semmi sem ment meg bennünket az új celebektől. Mert aki egyéniségnek, különlegesnek érzi magát, aki ki szeretne tűnni a szürke hétköznapokból, az mind a médiába igyekszik. Nem is csodálom, hogy a (köz)médiából kirúgtak vagy 300 embert, hiszen kell az új csillagocskáknak kell a hely.

Nem tisztem eldönteni, hogy Stohl András, mindannyiunk Bucija mekkora büntetést érdemel, mert 2010 májusában részegen és kábítószerezve balesetet okozott. Emlékszünk még Császár Kapjátokbeafaxomat Elődre? Az ígéretes (?) tehetségű műsorvezető balesetet okozva egy fiatal rendőr halálát okozta. S a celebvilág ejtette… Ahogy Zalatnay Saroltának is meg kellett járnia a börtönt. A börtönt, melytől Stohl András annyira ódzkodik.

Jogosan, hiszen ki akarna börtönbe vonulni. Hibát követett el? Igen, ittasan, kábítószer befolyásoltsága alatt karambolozott. S az igazi hiba az volt, hogy nem először… Erre mondják, hogy visszaeső bűnöző…Aki (még mindig a kábítószer hatása alatt) cigarettát kér az áldozatoktól és elhagyja a helyszínt…

Pali bácsit, az egyik áldozatot (még jó, hogy haláleset nem történt) szintén felkarolta a média. Attól függően, hogy Stohl (vagy az őt foglalkoztató csatorna) mellett, vagy ellene szeretnének állást foglalni, hol Pali bácsi mellett, hol ellene protestáltak. Legutóbb éppen ellene.

Hogy az öreg megtéveszti a hatóságokat, hiszen rokkantnak mondja magát, a kandi kamerás felvételek szerint meg vígan dolgozik a kertjében. Milyen jogon követel kártérítést, büntetést Stohl Andrásnak?

Pali bácsit ejtette a média… Szerecsenmosdatás folyik…

Lehet, hogy Stohl Andrással példát akarnak statuálni… De ne aggódjunk, 36 ezer önjelölt celebpalánta reménykedik a sikerben, a havi egy millában, abban, hogy munk anélkül is meg lehet élni… És tényleg…

Nawesh

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Gazdaság (702) Sport (729) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Tereb (146) Szépségápolás (15) Heti lámpás (310) Tv fotel (65) Történelem (17) Egészség (50) Mondom a magamét (7501) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1309) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2778) Nézőpont (1) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>