Ma 2024 július 23. Lenke napja van. Holnap Kinga, Kincső napja lesz.
Vadai elcsörtetett

Vadai elcsörtetett

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ágnes asszony munkában van. Gyászmunkában. Addig jó a nemzetnek, míg abban marad.

Gyurcsány kedvenc Ágnes asszonya a jobboldali sajtónak nem nyilatkozott, csak az RTL-nek. Mert csak. Tán bal lábbal kelt föl, vagy még nem hordta ki lábon április 3-át, esetleg sietett a menzára.

 

Vadai Ágnes DK-s hordószónok ]]>kecsesen továbblibbent]]> az őt kulturáltan kérdezni vágyó jobboldali újságírók elől a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának szerdai ülése után. Csupán annyit közölt: nekik nem óhajt válaszolni, viszont az RTL Klubnak igen. És pont. Aztán elvonult az RTL-lel duruzsolni a sajtószobába. Ám még az is zavarta, hogy a jobboldali újságírók a távolban várakoznak, ezért odavetette nekik: „Hagynák, hogy beszéljek a kollégákkal?” Magyarán: szívódjanak föl…

Sajtószabadság-becsinált Vadai-módra, zsírjában sütve, prolimártással.

Hogy miért nem felel fontos közéleti kérdésekre jobboldali újságíróknak – s rajtuk keresztül az ő milliós „éhbérét” összedobó magyar választópolgároknak –, nem tudom. Tán bal lábbal kelt föl? Még nem hordta ki lábon április 3-át? Esetleg nem volt úgy öltözve? Sietett a menzára? Vagy csak simán bunkó? Fogalmam sincs. (Amúgy a Mediaworks–Hírcentrum csupán annyit szeretett volna megtudni a honanyától: miben látja az április 3-i zakó okát.)

Milyen érdekes: 2018. december 6-án éppen Vadai Ágnes DK-alelnök volt az, aki egy rinocérosz lendületével esett neki Kövér Lászlónak, amiért a házelnök néhány újságírót – szabálysértő viselkedéséért – ideiglenesen kitiltott az Országházból. Vadai akkor tajtékzott, föl volt háborodva és sajtószabadságról, a nyilvánosság erejéről, a nép tájékoztatásának fontosságáról, illetve az orbáni diktatúráról magyarázott – két toppantás között.

Az Országgyűlésben jelenleg Kövér László házelnök dönthet kénye-kedve szerint, hogy hova és kit enged be, emiatt a független sajtó munkatársai alig tudnak a fideszes politikusoktól kérdezni 

– hüledezett a 2018-as Vadai Ágnes, aki akkoriban még a sajtó nagy pajtása, újságírók védőszentje, a tájékoztatási kötelezettség élharcosa vala.

Három és negyed évvel – valamint egy gigantikus választási buktával – később viszont már másképp látja. Meggondolta magát. Nem válaszol. Szálljanak le róla az újságírók, legalábbis a jobboldaliak! Neki nagy dolga van.

Persze, legyünk vele megértőbbek! Ágnes asszony munkában van. Gyászmunkában. Addig jó a nemzetnek, míg abban marad.

Borítókép: Vadai Ágnes (Fotó: Máthé Zoltán)

Pilhál Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Gazdaság (713) Egészség (50) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Sport (729) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Életmód (1) Mondom a magamét (7725) Politika (1582) Jobbegyenes (2825)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>