Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Öregfiúk

Öregfiúk

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Most, hogy végéhez közeleg a baloldali riválisok felszalámizása, a felemás emlékezetű jobboldali expolitikusok „érzékenyítésével” próbál tovább izmosodni a DK.

Most, hogy végéhez közeleg a baloldali riválisok felszalámizása, a felemás emlékezetű jobboldali expolitikusok „érzékenyítésével” próbál tovább izmosodni a Demokratikus Koalíció. Ennek jele, hogy újabban egykori MDF-es politikusokat hívnak be a DK-tévébe egy kis szenvedélyes nevetgélésre. A január 6-i adás vendége az a Bod Péter Ákos volt, aki az Antall-kormányban ipari miniszterként dolgozott, később jegybankelnök lett, sőt még az első Orbán-kormány idején is a nemzeti oldalon találjuk mint tanácsadót. Csak akkor gondolta újra hovatartozását, amikor elküldték a Századvég folyóirat szerkesztőségéből… (Azóta már olyat is mondott, hogy Orbán Viktor marxista mantrákat ismételget, amikor munkaalapú társadalomról, újraiparosításról, a nyugati spekuláció veszélyeiről beszél.) A filmsztármosolyú Palotás Jánost is láthattuk a Gyurcsány-tévében. Ő 1990 és 1994 között a Vállalkozók Országos Szövetségének elnökeként volt az MDF-frakció tagja, ám amikor elbukott a nemzeti oldal, Palotás eltűnt, mint az aranyóra… (Igaz, 2021-ben bejelentette, hogy újra megméreti magát a politikában, de az „Orbán hazudik!” szlogennel nem jutott messzire, tökutolsó lett a körzetében.)

Gondolom, előbb-utóbb Debreczeni József is feltűnik majd a DK-tévé képernyőjén. Józsi régi sorozatszínész, ő is az MDF-ben kezdett, onnan igazolt az MDNP-be, majd Orbán Viktor körül futott néhány kört, 2010 táján már Dávid Ibolya felekezeténél találjuk, de a párt zakója után ráébredt, neki Gyurcsány mellett a helye. (Csendesebb éveiben Józsi hozsannázó könyveket szokott írni különböző miniszterelnökökről, vagy élőben mond épületes marhaságokat.) Szerintem hamarosan őt is látjuk.

Borítókép: Bod Péter Ákos (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Irodalmi kávéház (529) Flag gondolja (34) Mondom a magamét (7091) Történelem (16) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Jobbegyenes (2680) Titkok és talányok (12) Tereb (145) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1309) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Életmód (1) Egészség (50) Gazdaság (689) Heti lámpás (276) Kultúra (6) Tv fotel (65) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>