Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Kell egy Keller!

Kell egy Keller!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ki ne ismerné a Lacit!

Ahogyan országszerte, a Pest vármegyei Sóskúton is derékig járnak a kampányban. A helyi baloldal például a település ipari parkjába tervezett akkumulátorfeldolgozó üzem ellen háborog. A feldúlt lakosok harcos szószólója – kicsi a világ – az a Keller László, aki Gyurcsány Ferenc országlása idején feljelentésügyi államtitkárként szerzett tartós közutálatot.

Ki ne ismerné a Lacit! Aktív munkássága során még törvényi felhatalmazás nélkül is adatokat kért be a jogszerű hatósági eljárás látszatát imitálva – gátlástalansága még az illetékes ombudsmannál is kiverte a biztosítékot. (Akkori tiszte szerint napestig kevernie kellett a feká­liát – jóllehet az egésszel semmire sem ment, csupán önmagát komposztálta bele a termékbe. Amikor visszaminősítették mezei politikussá, a teljes választókerület rajta röhögött. Nem csoda, hogy leharcolt hősünk 2019-ben a polgármester-választást is elbukta.) Nos, a szocialista ember most reaktiválta magát, és bősz híveivel egyvégtében a zöldérdekek érvényesülését követeli. Nemrég még a sóskúti anyákkal is együtt tüntetett az akkugyár ellen.

Az egész attól igazán érdekes, hogy éppen ez a Keller László volt az, aki annak idején, Láriferi országlása idején – hogy a helyi önkormányzat kedvébe járjon – kilobbizta az Országgyűlésben a hetvenhektáros sóskúti zöldterület gazdasági övezetté nyilvánítását. És ez még nem minden! A történet akkor lesz igazán kerek, amikor megtudjuk, hogy az átminősített terület (amelynek értéke hirtelen megtízszereződött!) tulajdonosai­nak egyike Keller László apósa volt. Jé!

Borítókép: Képernyőfelvétel (Forrás: YouTube/Partizán)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Kultúra (9) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (319) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Gazdaság (711) Belföld (11) Autómánia (61) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2815) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Mondom a magamét (7657) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>