Ma 2021 május 06. Ivett, Frida napja van. Holnap Gizella napja lesz.
spottle.jpg

A vírustagadók klubja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Néha megdöbbenek az összeesküvés teóriákon...

Néha megdöbbenek az összeesküvés teóriákon, amivel szembesít az internet, a facebook vagy csak emberek, akiket személyesen ismerek. Így van ez a vírustagadással is. „Te komoly ez a vírus, vagy csak a kormányok találták ki?”- kérdezték páran. Ilyenkor persze visszakérdezek, hogy akkor, szerinted, azt a sokszázezer embert a kórházban az orvosok és a nővérek ölték meg? Persze ilyenkor hümmögés és vállvonogatás a reakció.
A másik nagy kedvencem: „a kormányok ki akarják nyírni az időseket, hogy ne keljen nyugdíjat fizetni nekik” –persze, pazar ötlet ez is. Csak hát a nyugdíjas korosztály az napról-napra újratermelődik, hiszen minden nap emberek milliói érik el a nyugdíjkorhatárt. Szóval ez a verzió is kiesett.

„Amerika így teszi tönkre Európát”, -ez is nagy klasszikus. Abba viszont nem gondolnak bele, hogy az amerikai cégek nagyon komolyan összefonódtak az európaiakkal. Gondoljunk csak az autóiparra vagy élelmiszergyártásra, szinte az összes üdítő és ásványvíz a Coca Cola kezében van. Ha Európa bedőlne, az rántaná magával Amerikát, az pedig Kínát. Munkahelyek tízmilliói szűnnének meg minden országban és soha nem látott gazdasági válság jönne. Meg miért is akarná tönkretenni az egyik legnagyobb felvevő piacát az USA.

Az olyan lenne, mintha a kocsmáros legyilkolná a törzsvendégeit és utána már senki nem inna nála.
Persze jönnek még a szabadkőművesekkel és más titkos szervezetekkel, akik gyengíteni akarják a világgazdaságot. OK tegyük fel, hogy így lenne, abban csak az a bibi, hogyha az embereknek elfogy a pénze, nem tudnak vásárolni és nem lesz szükség termelésre sem. Ördögi kör, mert mindenki rosszul járna ezzel a modellel is.

Ledöbbentett egy két héttel ezeőtti hétvége Berlinben, ahol 38.000 ember tüntetett a kormány védelmi intézkedései ellen. Sok transzparens szerint Merkel is az összeesküvés része és a Covid-19 nem is létezik. Tüntetők egymás hegyén-hátán, persze maszk és távolságtartás nélkül, hiszen, amit szabad szemmel nem látok az nincs is. Sokszínű volt a csapat, voltak ultrajobboldali ezotérikusok, akik szerint Németország nem is létező állam, hanem egy nagy cég (korlátozott felelősségű társaság), amely a haszon miatt működik és az állampolgárok pedig a cég tulajdonai, ezért is kötelező mindenkinek a személyigazolvány (személyzeti igazolvány, ahogy ők nevezik). Ott voltak az oltásellenes csoportok is.

Ők azok, akik nem hajlandóak gyermekeiknek beadatni a védőoltást mivel az vagy megbetegít, vagy csupán arra szolgál, hogy a beadott radioaktív anyagok segítségével mindenkit nyomonkövessenek a műholdak. A szivárványzászlók ezen csapatok mellett már-már felüdülésnek számítottak.

Nálunk is van egy réteg, aki nem viselik a maszkot. Ugye ott vannak azok, akiknek csak jogaik vannak, de kötelességeik nincsenek, ergo mit érdekli őket a társadalom biztonsága. A nagyon menő hülyegyerek, akinek ott van a kezében a 300.000 forintos mobil és a hozzávaló okos óra, de nem ad ki kétszáz forintot egy papírmaszkra. Vannak még a széplányok is, akik talán a sminkjüket féltik és azért nem veszik fel az eszközt. Szóval kellene még itthon is kicsit „népnevelni” vírus ügyben, ha mással nem akkor büntetéssel, ahogy Ausztriában is teszik.

Forrás: ]]>Georg Spöttle Facebook]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Politika (1578) Titkok és talányok (12) Vetítő (37) Életmód (1) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (171) Szépségápolás (15) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (5276) Tereb (140) Egészség (50) Jobbegyenes (2018) Heti lámpás (254) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83) Nagyvilág (1454) Gazdaság (657)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>