Ma 2024 június 16. Jusztin napja van. Holnap Laura, Alida napja lesz.
Egy perc a befejezetlen mondatból

Egy perc a befejezetlen mondatból

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nagy Bandó András nyílt levelet írt nekem.

, amelyben bocsánatot kért a miniszterelnöktől, annak családjától, és mindazoktól, akiket megbántott otromba és megmagyarázhatatlan kijelentésével.

]]>]]>

Nagy Bandó András nyílt levelére e helyen válaszolni fogok, részletesen, sajnos eleddig nem volt rá időm. Most csak annyit, hogy a vasárnap esti (szilveszteri) műsoromat még karácsony előtt vettük fel, amikor még nem született meg Nagy Bandó nyílt levele. És a műsorban nagyon durván bánok Nagy Bandóval. Valószínű, ha a felvétel idején már olvasom a bocsánatkérést, nem lettem volna ennyire szigorú.

Most ennyit tartottam szükségesnek jelezni, de ennyit szükségesnek tartottam.

A folytatás pedig jövőre.

Addig is: Boldog új esztendőt mindenkinek, Nagy Bandó Andrásnak is.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Hozzászólások

Béla
2017-12-31 04:04
Kérem Bayer Zsoltot, olvassa el, az eredeti levelét ennek a féregnek. GYAKORLATILAG MEGISMÉTLI A VÁDAT, NEKI EZT EGY KECSKEMÉTI KÓRHÁZI DOLGOZÓ MONDTA, s csak megismételte annak szavait. EZ PEDIG MÁR NEM SZÓLÁSSZABADSÁG, MERT Bancó véleménye lehet az, hogy Orbán az anyjával csinálja, de azt nem mondhatja, hogy olyan kórházi dolgozó mondta ezt neki, aki konkrétan látta is, ezt a tevékenységet, vagy eredményét...Bandxó egy féreg, alattomos s sajnálom, hogy bedölt nekik. Tudatosan csinálják ezt, még mindig, egy alaptalan ostobaságról fognak tovább beszélni. Nagy bandónak akar segíteni ezzel? Életben tartja mesterségesen? Minek? Ha jót akar, s segíteni valakin , vegyen fel engem ide, állandó szerzőnek, ez a legjobb hely, csak én írok ide.. Én sem tudok írni, de legalább becsületes vagyok s magyar. Nagybandó mi is??
Béla
2017-12-31 04:06
Nem tudott nagybandóval durva lenni, ellenkezőleg életmentő oxigént adott neki, beszélt róla, most én is beszélek. Ezt akarják, pontosan ezt. Az azt hallottam rövid cikke, az jó volt. de ezzel kész.. ki az a nagybandó?

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2813) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Kultúra (9) Gazdaság (711) Mondom a magamét (7652) Mozi világ (440) Sport (729) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Heti lámpás (319) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Egészség (50) Nézőpont (1) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>