Ma 2020 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Csak egy keresztény

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezek a magukat liberálisnak hazudó alakok mindent tolerálnak, kivéve a keresztény, európai fehér embert, a nemzetet és a nemzeti tradíciót. 

„Nem tudom, mi fog történni velem, mivel Iránban büntetés és halál vár rám – nyilatkozta az az iráni lány, akit most készülnek kiutasítani Svédországból.”
Egy tönkrement, önmagát és a józan észt megtagadó, beteg világ hírét olvasták. Svédországot olvasták.

Azt a Svédországot, amelyik megtagadja a menedéket egy keresztény hitre tért iráni lánytól. Azt a Svédországot, amelyik megtagadta a befogadást egy értelmi sérült magyar lánytól, akinek egyetlen hozzátartozója Svédországban él, akinek idehaza mindenkije meghalt, és a svédországi rokon örömmel befogadta. Volna. Mert a svéd hatóságok elutasították a kérelmét, annak ellenére, hogy a magyar kormány vállalta volna a lány gondozásának, eltartásának minden költségét. De egy sérült magyar lánynak nincs menedék. Egy keresztény iráni lánynak sincsen menedék. Mehet vissza, a halálba.

Ez az a Svédország, ahol amúgy mindenkit befogadnak. Muszlimot, feketét, gazdasági „menekültet”, dzsihadistát, Iszlám Állam-katonát. Ez az a Svédország, amelyiknek ghánai származású kulturális minisztere szerint az Iszlám Állam kötelékéből hazatérő harcosok is lehetnek jó szülők, úgyhogy a gyerekeiket nyugodtan nevelhetik továbbra is, ez az a Svédország, amelynek másik okos minisztere szerint az Iszlám Állam kötelékéből hazatérő harcosokat segíteni kell az integrációban, ezért soron kívül lakást kell nekik adni.

Ez az a Svédország, amelynek már se lelke, se esze, se múltja, se jövője, se hagyománya, se hite, se vallása, se neme, se emberi arca nincsen többé.

Ezek a magukat liberálisnak hazudó alakok mindent tolerálnak, kivéve a keresztény, európai fehér embert, a nemzetet és a nemzeti tradíciót. Amúgy pedig aki mindent tolerál és mindenkihez jó, az nem jó és jóságos, hanem egy ön- és közveszélyes nyomorult.

Ez a Svédország nem jó, nem befogadó, nem liberális és nem jótékony, ez a Svédország kizárólag önmagát számolja fel, pótcselekvésekbe menekül, mert végképp elvette az eszét az egykorvolt és sokáig tartó jólét, ezt a Svédországot fekete öves gazemberek irányítják. Vagy menthetetlen idióták. Ami a végeredmény, Svédország (és Európa) jövője szempontjából teljesen mindegy. Miképpen a kitoloncolásra váró iráni keresztény lány szempontjából is mindegy. Éppen ezért itt az ideje kimondani:

Magyarország örömmel befogadja a svéd kormány megtagadta keresztény lányt! A magyar titkosszolgálat haladéktalanul végezze el a szükséges és nemzetbiztonsági szempontból kötelező vizsgálatokat, a magyar kormány pedig haladéktalanul jelezze, hogy készek vagyunk a lány befogadására.

A lány biztonsága érdekében a svédországi magyar nagykövetség addig is, ameddig a vizsgálatok lezárulnak, adjon menedéket a lánynak. Ugyanis Magyarország mindenkit befogad, aki érdemes, méltó a befogadásra, és aki valóban oltalomra szorul. De Magyarország senkit nem fogad be, aki illegálisan akar bejönni, és akit svéd és európai farizeusok ránk akarnak oktrojálni.

Az iráni keresztény lányt pedig, ha a hazám befogadja, én magam várom szeretettel, és ameddig nem lesz más megoldás, a családommal együtt örömmel látjuk, szállást, menedéket, ellátást biztosítunk neki.

Az idióta svéd miniszterek, tintanyaló, farizeus svéd hivatalnokok pedig pusztuljanak bele a saját, „nem létező” no-go zónáikba. S ha a svéd társadalom mindezt hagyja, akkor meg is érdemli a sorsát. Egyedül a keresztény iráni lány nem érdemli meg a sorsát, amit ezek szánnak neki.

(Ui.: Beszéltünk Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel, aki közölte: ha az iráni lány menedékjogot kér tőlünk, a szükséges átvilágítás után befogadjuk. Mert Magyarország senkit nem utasít el, akit a hazájában veszély fenyeget.)

Bayer Zsolt - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Tereb (140) Irodalmi kávéház (489) Életmód (1) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (4637) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (1793) Nagyvilág (1450) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Politika (1571) Sport (729) Heti lámpás (241) Kultúra (6) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Belföld (5) Mozaik (83) Egészség (50) Vetítő (37) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (652)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>