Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Tűrhetetlen (27.)

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
(A no-go zónákról I.)

„Nincsenek no-go zónák az Egyesült Királyságban. Nincsenek olyan területek az Egyesült Királyságban, ahol a bűnüldöző szervek, a rendőrség, az ügyészek nem tudják alkalmazni a jogrendet. Ezt mi világossá is tettük a magyar hatóságoknak, vagyis, hogy az információ, amelyet kaptak, az hamis” – mondta Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete – olvasható a Hír Tv honlapján.

De. Vannak. És a következő részekben meg is kísérlem körüljárni ezt a témát, alaposan, figyelmesen, hogy a Nagykövet Úrnak is okulására szolgáljon, annál is inkább, mivel Ferenc pápa éppen most jelentette ki, hogy a hazug újságíró maga a terrorista. Én készségesen elismerem ezen állítás igazságát, csak akkor kellene néhány szó a hazug politikusról is…

De kanyarodjunk vissza kiindulópontunkhoz!

Vannak no-go zónák, szerte Európában.

Mint mondtam, a sorozat néhány következő részében kitérek ezekre. De addig is, elsősorban a Nagykövet Úr tájékoztatása végett mindjárt legelsőként álljon itt az egyik legnagyobb, legelviselhetetlenebb, legveszélyesebb no-go zóna neve:

CALAIS…

Értem én, hogy a Nagykövet Úr nem szívesen néz szembe sem a tényekkel, sem saját honfitársai véleményével, de azért Calais-ről fölöttébb érdekelne a véleménye.

Calais-nál éppen most vertek össze egy magyar kamionsofőrt. A magyar kamionsofőr (fehér, európai, keresztény bennszülött) nem fehér, nem európai, nem keresztény támadóknak esett áldozatul. Ezek a fekete (arab) muszlimok mára elviselhetetlenné tették Calais-ban az életet, továbbá életveszélyes állapotokat teremtettek, mindezeken felül lassan felmérhetetlen gazdasági károkat okoznak. Ez utóbbit leginkább azért kell megemlítenünk, mert ebben a korban (amelynek Nagykövet Úr is apostola!) a gazdaságon és a pénzen kívül úgysem számít semmi sem, legfeljebb az a követelmény, hogy a fehér, európai, keresztény bennszülötteknek az égvilágon mindent tolerálniuk kell, mert ha nem tolerálnak mindent, akkor lenácizzák őket.

Calais-nál ma nincsen törvény, nincsen központi hatalom, nincsen jogrend, nincsen biztonság, nincsen semmi. Calais-nál ma rettegő fehér, európai, keresztény bennszülöttek vannak, és fekete (arab) muszlim hordák, szabadcsapatok, falkák, kondák, csordák, amelyek akadályozzák a forgalmat, szálfákkal, vascsövekkel, útjelző táblákkal dobálják az arra járó gépjárműveket, megtámadják az ott közlekedő kamionokat, megpróbálják elrabolni rakományukat, kirabolni sofőrjeiket, akiket adott esetben össze is vernek, megszúrnak, bántalmaznak; létszámuk egyre nő, mint a patkányoké. Legfőbb törekvésük, hogy felkapaszkodjanak az Angliába tartó kamionokra. Ha ebben megakadályozzák őket, támadásba lendülnek. Befúrják magukat a Csalagút sötétjébe, de ott legalább csak a saját életüket teszik kockára.

A brit központi hatalom jelenléte mindössze abban érhető tetten, hogy immáron a harmadik kerítést (falat?) kezdik felhúzni, hogy megakadályozzák a Csalagútba történő behatolást.

A francia központi hatalom jelenléte nem érzékelhető.

A fekete (arab) muszlimok elviselhetetlen sátortáborokat húztak fel, rémületes állapotokat teremtettek, csak a Jóisten tudja megmondani, miféle járványveszélynek vannak kitéve a környéken lakó fehér, európai, keresztény bennszülöttek (és persze maguk a migránsok), a hatóságok pedig mindössze annyit voltak képesek elérni, hogy néha megjelennek a helyszínen, megígérik az infernális állapotok felszámolását – aztán minden marad a régiben. A néha kiszálló francia rendőröket megtámadják, elkergetik.

És összevert, meggyilkolt embereket hagynak hátra, lassan már naponta.
Pedig lenne megoldás.

Például a méltán híres (hírhedt?) Francia Idegenlégió kiszállhatna a helyszínre. A hősies calais-i polgárok emlékére és tiszteletére felszámolhatnák mindazt, ami most ott van.

Felszámolni – érti ezt, Nagykövet Úr? Felszámolni, egyszer és mindenkorra, bárhogyan, megalkuvás és kompromisszum nélkül, hogy a fekete (arab) muszlim horda elhiggye végre:

MI ITT EURÓPÁBAN KOMOLYAN VEHETŐ, VALÓSÁGOS, LÉTEZŐ ORSZÁGOKBAN ÉLÜNK, ÉS MŰKÖDŐKÉPES ÁLLAMOKAT HOZTUNK LÉTRE.

Jelenleg ugyanis nem hiszik. És nincs is semmi okuk, hogy elhiggyék.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Jobbegyenes (2825) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (713) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Politika (1582) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Életmód (1) Tereb (146) Belföld (11) Mozaik (83) Mondom a magamét (7725) Sport (729) Egészség (50) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>