Ma 2023 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
Bayer Zsolt: Persze, hogy tudja

Bayer Zsolt: Persze, hogy tudja

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

 Csak nincs benne semmi becsület...

Szemet hunyt Amerika bűne felett? Érdekesen fogalmazott Ursula von der Leyen Hirosimáról (VIDEÓ)

Elfelejtette megemlíteni, hogy ki dobta le az atombombát a Japán városra.

Ursula von der Leyen a fukusimai útjáról a minap így beszélt: „A G7 kijózanító kezdete volt, és ezt nem fogom elfelejteni, különösen most, amikor Oroszország ismét azzal fenyegetőzik, hogy nukleáris fegyvereket vet be.

Ez förtelmes, ez veszélyes – és Hirosima árnyékában megbocsáthatatlan.

Japánnál senki sem képes jobban figyelmeztetni minket ennek a vakmerőségnek a rendkívüli veszélyére. Japán álláspontja már a háború kezdetétől fogva világos volt. Mint az egyetlen ország, amely atomtámadást szenvedett el, az egész világot hallgatóságra késztette” – fogalmazott az Európai Bizottság elnöke. Egyedül azt felejtette el megemlíteni, hogy az atombombát az USA dobta Hirosimára, jegyzi meg a Magyar Nemzet.

Von der Leyen szavaira az orosz külügy is reagált. „Egyáltalán nem tett említést az Egyesült Államokról és hóhérairól, akik a bombákat Japán népes városaira dobták le” – húzta alá Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője. A Magyar Nemzet megkereste Ursula von der Leyent, tudja-e, ki dobta le a bombát Hirosimára.

forrás: Mandiner

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zspolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Sport (729) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (531) Egészség (50) Heti lámpás (281) Mozaik (83) Autómánia (61) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (694) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2723) Belföld (10) Tv fotel (65) Történelem (16) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7250) Flag gondolja (34)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>