Ma 2024 július 22. Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
bac682e61c2dda739499bc7512440cf1.jpg

Bayer Zsolt: Nyílt levél Svédország budapesti nagykövetének

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)

Nemzeti ünnepünk, október 23. alkalmából a svéd közszolgálati televízió Kobra című műsora 28 perces „dokumentumfilmet” sugárzott hazánkról. Arról a Magyarországról, ahol Ön teljesít diplomáciai szolgálatot.

Excellenciás Asszony!

Nemzeti ünnepünk, október 23. alkalmából a svéd közszolgálati televízió Kobra című műsora 28 perces „dokumentumfilmet” sugárzott hazánkról. Arról a Magyarországról, ahol Ön teljesít diplomáciai szolgálatot.

A film becstelen és aljas munka. Becstelen és aljas emberek készítették. Ezt Ön is hamar belátja, ha végiggondolja a következőket:

Az Ön hazájában 1988 óta működik egy párt. Neve Sverigedemokraterna (SD). Hozzá szorosan kötődik egy mozgalom, amelynek neve Bevara Sverige Svenskt, ami magyarul azt jelenti: „Tartsuk meg Svédországot svédnek”. Nevezett párt és mozgalom legfőbb célja a bevándorlás korlátozása. A „demokratikus nacionalizmus” megteremtésén fáradozik. A nemzeti örökség megőrzését tartja fontosnak, és elveti a multikulturalizmust. Elutasítja a homoszexuálisok jogait az örökbefogadásra és a házasságra, a hagyományos családmodell híve.

Nevezett párt a 2006-os választásokon 162 463 szavazatot szerzett, és átlépte a parlamenti küszöböt. Ezzel megduplázta szavazói számát, ugyanabban az évben az önkormányzati választásokon 145 helyen szerzett mandátumot – ez a svéd önkormányzatok fele!

Tisztelt Nagykövet Asszony!

Ha holnap elutazom egy stábbal Svédországba, és interjúkat készítek e párt vezetőivel, szimpatizánsaival, majd ezt ügyesen összevágom és közlöm országgal-világgal: a svédek nacionalisták és rasszisták, Ön tiltakozna? (Megjegyzem, a fentebb leírtak alapján ez a svéd párt sem nem rasszista, sem nem nacionalista, de a mainstream értékítélet szerint, amely egy immáron tarthatatlan ideológiához akarja állandóan hozzáigazítani a valóságot, nyilván az.) De elmesélhetném egy „megfelelő” svéd zenekar hangulatfestő megjelenítése mellett azt is, hogy éppen a napokban tárgyalt Stockholmban Marine Le Pen, a „szélsőjobboldali” francia Nemzeti Front elnöke a „szélsőjobboldali” Svéd Demokraták elnökével, Jimmie Akesonnal. A találkozóról szóló drámai képsoraim után mindjárt feltűnne a filmemben egy svéd énekesnő. Művészneve Saga, de csak úgy emlegetik, mint a „szélsőjobb svéd Madonnája”. Rendszeresen fellép a svéd Nemzeti Szocialista Front rendezvényein, de Angliába sem volt rest elutazni, hogy kampányoljon a Brit Nemzeti Párt mellett. Ezen a ponton természetesen felhívnám a figyelmet arra is, hogy ezek szerint Svédországban létezik egy Nemzeti Szocialista Front nevezetű, nyíltan náci alakulat is. És persze elugranék egy rendezvényükre, elborzasztó képsorokat készíteni.

Ezután megkeresném azt a kurd származású svéd művészt, akit Almquist, a Svéd Demokraták második embere sértegetett a nyílt utcán, majd nem átallotta azt a nőt is sértegetni, aki a művész védelmére kelt. Ezt követően már csak be kellene játszanom azokat a képsorokat, amelyek idén májusban készültek Stockholm és Malmö lángoló külvárosairól, ajvékolnék kicsit a svéd rendőri erőszakon, amelynek szenvedő alanyai mindig szegény bevándorlók, kerítenék még valami hülye svéd filozófust, aki nagyon szívesen megerősítené mindezt, és kész is lenne a filmem.

Tiltakozna, Nagykövet Asszony?

Igen, tiltakozna. És joggal tenné. Mert ez egy becstelen film lenne. Miképpen az is hasonlóan becstelen lenne, ha készítenék egy filmet azokról, akik az Ön hazájában az ülve vagy állva pisilés problémáját járják körbe, és a filmemmel azt sugalmaznám, hogy Svédországban csupa idióta él.

Vagy készítenék egy filmet azokról a svédekről, akik hét végén felszállnak egy kompra, és addig isznak, ameddig elveszítik az eszméletüket, és a saját okádékukban fetrengenek. Mert hát ez bizony nemzeti sport Önöknél, nagykövet asszony. De ha azt sugallnám ezzel, hogy Svédországban mindenki alkoholista disznó, akkor becstelen lennék.

Ezért becstelenek a rólunk szóló filmet készítő svéd tévések, ezért becstelen a filmjük, és ezért lesz becstelen a svéd közszolgálati televízió, ha ezt szó nélkül hagyja.

Tisztelettel:

Bayer Zsolt

]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (713) Életmód (1) Vetítő (30) Mondom a magamét (7725) Történelem (18) Mozi világ (440) Heti lámpás (322) Politika (1582) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Jobbegyenes (2825) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Sport (729) Tv fotel (65) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Kultúra (9) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>