Ma 2021 május 11. Ferenc napja van. Holnap Pongrác napja lesz.
Bayer Zsolt: Munkában a sakálok

Bayer Zsolt: Munkában a sakálok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Zsolt szenzációs válasza az RTL Klub aljasságára! Ez igen!

Az RTL Klub kedves kis sakáljai ezzel a levéllel keresték meg a Fideszt:

Tisztelt Sajtóosztály!

Kormánypárti politikusok rendszeresen hangoztatják, hogy a jogszabályokat mindenkinek be kell tartani. Bayer Zsolt az azonnali.hu-nak adott interjújában elismerte, hogy törvénytelenséget követett el a budai lakásai bérleti jogának megszerzésekor. A Fidesz szerint elfogadható az az álláspont, hogy rá volt erre kényszerítve? Mit gondolnak Bayer Zsolt nyilatkozatáról, és a lakásszerzéséről?

Köszönettel:

Litauszky Balázs

szerkesztő-riporter

RTL Magyarország

Én pedig ezt válaszoltam rá:

Akkor majd én válaszolok magának:

1.: A törvényeket mindenkinek be kell tartania, ez nem kérdés. Jómagam is igyekszem e szerint élni.
2.: A vári lakások cseréjénél harminc éve az a bevett gyakorlat, amit immáron ezer alkalommal elmondtam.
3.: Azért ez a bevett gyakorlat, mert a lakástörvény amúgy életszerűtlen és hülye és betarthatatlan.
4.: Fogalmam sem volt arról, mit ír elő a lakástörvény, követtem az ügyvédek utasításait.
5.: Nem csaltam, és legfőképpen senkinek nem okoztam kárt.
6.: Mi lenne, ha a változatosság kedvéért ellenzéki politikusok és közszereplők vári lakás ügyeivel is foglalkoznának, csak én nyilvánosságra hoztam vagy tízet.
7.: Ehhez gyávák vagy csak becstelenek?
8.: Miért nem keresik meg V. Naszályi Mártát, és kérdezik meg tőle, hogy stábjának tagjai illetve az önkormányzatnál dolgozó emberei közül ki és hogyan került fel a várba, és nem mellesleg mennyit fizet a bérleményéért?
9.: Miért nem keresik meg azokat az egykori bérlőket, akik pénzért árulták a bérleti jogot, tették ezt az önkormányzat hivatalos lapjában úgy, hogy ott adták fel hirdetéseiket (magam is onnan néztem ki a lakást), és miért nem kérdezik meg őket, hogy követtek-e el törvénytelenséget?
10.: Ha igen, akkor visszafizetik a nekik kifizetett pénzt?
11.: Miért nem keresik meg a Fortepan tulajdonosát vagy az Index újságíróját, hogy "cseréltek" lakást a várba, és hogy például hogy fizettek ezer (1000) forint bérleti díjat éveken keresztül?
12.: Miért nem teszik fel ugyanezeket a kérdéseket az összes ellenzéki pártnak, akiknek támogatásával V. Naszályi polgármester lett, és most az egyik főtanácsadója a Fortuna utcában lakik?

Erre van valami válasza, Litauszky elvtárs, vagy lapít, mint szar a fűben?

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Heti lámpás (254) Vetítő (37) Gazdaság (657) Belföld (6) Egészség (50) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Tereb (140) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1454) Irodalmi kávéház (505) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Életmód (1) Politika (1578) Történelem (14) Mondom a magamét (5287) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2022)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>