Ma 2021 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
Bayer Zsolt: Miért baj?

Bayer Zsolt: Miért baj?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kész. Ez az a pont, ahol már nem lehet közös nevezőt találni.

Semmiképpen sem magyaráznánk el Konoknak, hogy miért baj. Elég annyi, hogy ő sajnos nem fogy el. És ez tényleg baj...

"Konok nem érti

Szerencsétlen Dévényi próbált tisztességes lenni, és megemlítette, hogy „fogy a magyar”. Konok Péter válasza: és az miért baj? 

„Belenéztem a Kötöttfogás 13. adásába, amelyben arról beszélt pár nyomorult, hogy a Nemzeti Konzultáció rossz, és borzasztó, hogy a nők és családok most több pénzt kapnak. De nem ez az érdekes, hanem a Konok nevű.

Szerencsétlen Dévényi próbált tisztességes lenni, és megemlítette, hogy »fogy a magyar«. Konok Péter válasza: és az miért baj?

Kész. Ez az a pont, ahol már nem lehet közös nevezőt találni. Ha a sáfrányos szeklice elpusztul egy területen, akkor milyen szép »Őrizzük meg a sáfrányos szeklicét!« feliratú transzparenseket cipelne az összes zöld, szkeptikus és világmegváltó. Ha az utolsó néhány tigris él valami félszigeten, rögtön menne a vészharangkongatás – nem kihagyva azt a szempontot, hogy mindezért természetesen a fehér ember a hibás, pontosabban fogalmazva a középosztálybeli fehér férfi –, hogy mentsük meg a tigrist, tegyünk bele munkát, hogy ez a színfolt ne tűnjön el arról a félszigetről.

»Fogy a magyar.« De ezt az ilyen tudat­zavaros idióta nem érti, és vonogatja a vállát. A tövisszúró gébics el ne fogyjon, de a magyarért nem kár.

Ezeket tényleg kezelni kell.”

Az eredeti cikket Pozsonyi Ádám jegyzi, ]]>ITT elolvashatják.]]>

(forrás: ]]>mandiner.hu]]>)

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1454) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Történelem (14) Autómánia (61) Belföld (6) Tereb (140) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1969) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (657) Heti lámpás (252) Irodalmi kávéház (505) Életmód (1) Vetítő (37) Titkok és talányok (12) Sport (729) Gasztronómia (539) Egészség (50) Mondom a magamét (5133) Politika (1574)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>