Ma 2023 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Bayer Zsolt: Kis Sándor utazásai

Bayer Zsolt: Kis Sándor utazásai

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Alexander Sorost mindenhol állam- és kormányfőknek kijáró fogadtatásban részesítik

Annak idején Nagy Sándor „utazgatott” szerte a világban. De róla legalább lehetett tudni, hogy kicsoda-micsoda. Nagy Sándor a kiváló hadvezér, II. Philipposz fia, akit mégiscsak Arisztotelész tanított, s lett aztán Makedónia királya, majd Egyiptom fáraója és Perzsia nagykirálya. Napóleon érkeztéig ő volt „a” hadvezér, a hadvezérek hadvezére, aki Indiáig hódította meg szinte a teljes akkor ismert világot, s uralkodása egy új kulturális paradigma, a hellenizmus kezdetét jelentette.

Nagy Sándor egyebek mellett Gaugamelánál harcolta ki a hódolatot, amikor tönkre verte III. Dareiosz többszörös túlerőben lévő seregét – ezek a görögök, ó, ezek a görögök, mániájuk volt, hogy a többszörös túlerőben lévő perzsákat alázzák… El ne felejtsük, Nagy Sándornak egy lova is volt, akinek neve fennmarad örökre, Bukephalosz az első ló, mely bevonult a történelembe, ott tombolt gazdája alatt Isszosznál is.

Végül ez a zseniális fiatalember Krisztus előtt 323 nyarán Babilonban, súlyos alkoholizmusával kombinált tüdőgyulladásban, harminckét éves korában meghalt.

Manapság Kis Sándor utazgat szerte a világban, akiről nem lehet tudni, kicsoda-micsoda.

Kis Sándor (Sándor, a kicsike, Sándor, a jelentéktelen, Sándor, az „elkényeztetett kis degenerált”) apja I. (és remélhetőleg legutolsó) George Soros, a „kiváló” tőzsdespekuláns, országok kirablója (na nem fegyverekkel, hanem shortolással), a zsidóságot és Izraelt gyűlölő ember, Karl Popper megszállottja, a „nyitott társadalom” prófétája, a világ összenyitója, a gazemberek gazembere, a nyugati világ sírásója, aki valószínűleg csak azért van még életben, mert az ördögök munkabeszüntetést helyeztek kilátásba, ha ezt a nyomorultat odahelyezik a pokolba.

Kis Sándornak nevelője, tanítója nem volt.

Új kulturális paradigmája a semmi ennek az „elkényeztetett kis degeneráltnak” (copyright by Donald Trump).

Viszont Kis Sándor (Alexander, a Soros) utazgat a világban.

Nincs ember, aki meg tudná mondani, milyen minőségben, kinek a nevében és kinek a megbízásából, s leginkább milyen felhatalmazás alapján. Ugyanis ha mindössze arról van szó, hogy akinek mérhetetlenül sok pénze van, azt szerte a világban állam- és kormányfők kötelesek fogadni, akkor azért a Soros-dinasztia (hála istennek, ez a dinasztia Kis Sándorral el is tűnik majd, ugyanis az „elkényeztetett kis degeneráltnak” saját gyereke nem lesz soha) mellett elég sok mérhetetlenül gazdag ember utazgatna hozzá hasonlóan és tárgyalna mindenféle vezetőkkel.

De csak ez utazgat, apjához hasonlóan, és tárgyal mindenütt mindenkivel.

Most például körbejárta a „gyepűt”. Megjelent Észak-Macedóniában, Albániában, Varsóban – mindenütt állam- vagy kormányfőnek kijáró fogadtatásban részesült –, majd beugrott Kijevbe, ahol uniós zászlók alatt „tárgyalt” mindenkivel is, aztán beugrott a (fél)perifériákról, a gyepűkről a centrumba, hogy Macron francia elnök is fogadja, valami rejtélyes és felfoghatatlan okból kifolyólag.

Kis Sándor utazgat. Tárgyal. Az elkényeztetett kis degenerált osztja az észt. Meg a lét. A világ további összenyitására. Nemsokára a nagy, fekete Bukephaloszát is hordja majd magával, s várható a Kis Sándor-féle szuzai menyegző megrendezése is, amikor majd ezer palesztin „férfi” fog feleségül venni ezer zsidó „férfit”, és jelen lesz a „szabad világ” minden vezetője, az este fénypontjaként pedig az elkényeztetett kis degenerált személyesen fogja meggyújtani a magyar miniszterelnököt szimbolizáló bábut. (A 444 helyszíni tudósítója felsikkant a gyönyörtől.)

Hát így…

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (16) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Szépségápolás (15) Sport (729) Mondom a magamét (7262) Egészség (50) Heti lámpás (282) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Autómánia (61) Tereb (146) Irodalmi kávéház (531) Belföld (10) Vetítő (30) Flag gondolja (34) Életmód (1) Tv fotel (65) Kultúra (6) Nézőpont (1) Gazdaság (694) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2724)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>