Ma 2022 október 06. Brúnó, Renáta napja van. Holnap Amália napja lesz.
fcc9236a6e341c2a3bfce109915cb221.jpg

Bayer Zsolt: Ingyenes internetet és tiszta lakást követeltek a migránsok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az ingyenes szálláson és ellátáson túl internethez való hozzáférést és ideiglenes otthonaik takarítását is követelte 24 afrikai bevándorló az olaszországi Cerenovában.

A demonstrálók ülősztrájkot rendeztek. Az eset kapcsán fellángolt a vita az olasz pártok közt a bevándorlásról.

Belpolitikai feszültséghez vezetett Olaszországban egy csoport afrikai bevándorlónak a tiltakozása, akik a számukra biztosított ingyenes szálláson és ellátáson túl internethez való hozzáférést és ideiglenes otthonaik takarítását is követelték. 

Fotó: AFP

A kétezerszáz lakosú Cerenova településen elhelyezett huszonnégy afrikai bevándorló a főutcán rendezett ülősztrájkkal követelte, hogy ingyenes internetes összeköttetést biztosítsanak számukra, valamint a helyi önkormányzat takarítónőt fogadjon fel szállásaik rendben tartására.

 

Követeléseik nyomatékosítására a bevándorlók Cerenova utcáin felborították a hulladéktárolókat is. A polgármester és a rendőrség fellépése kellett ahhoz, hogy a bevándorlók visszatérjenek a nekik bérelt két családi villába. Az afrikai férfiak a nyáron érkeztek meg a dél-olasz partokra és júliustól a lombardiai Cerenova fogadta be őket. Egy szociális munkát végző szövetkezet törődik a migránscsoporttal. Cerenova naponta fejenként 35 eurót (több mint tízezer forintot) fizet a bevándorlók eltartására. 

Matteo Salvini az Északi Liga vezetője a keddi olasz sajtó beszámolója szerint a történtekre úgy reagált, hogy - mint fogalmazott – legszívesebben a migránsok befogadását hirdető Laura Boldrinit,  a képviselőház baloldali elnökasszonyát küldené takarítónőnek az afrikaiakhoz. 

Roberto Calderoli a római szenátus alelnöke,  ugyancsak az Északi Liga politikusa, a Cerenovában befogadott bevándorlók azonnali kitoloncolását sürgette Olaszországból. A migránscsoport egyik tagját, egy 25 éves fiatalembert az olasz hatóságok az eset után rögtön kiutasították. 

Alessandro Cattaneo az ellenzéki Hajrá Olaszország (FI) politikusa szerint a szegényekkel és kisnyugdíjasokkal teli Olaszországnak nincsen elég forrása a bevándorlók segítésére is.” (MTI, Mandiner) 

Ezért nem szabad karácsonyra készülődvén belenézni a hírekbe. Mert odalesz a hangulat…

Szóval: Megérkezik egy rakás rohadék Olaszországba. Ott befogadják őket, ingyen döglenek, VILLÁKBAN, ingyen zabálnak.

És akkor egyszer csak elkezdenek tüntetni, hogy nekik ingyen internet kell, és TAKARÍTÓNŐ!!!

Takinéni kell a rohadékoknak. Európai takinéni, aki kiganézza utánuk a mocskukat.

Hát véreim, karácsony ide vagy oda, azért én töredelmesen bevallom nektek: simán félholtra verném mindet, aztán egy egész takarító brigádot hozatnék, hogy takarítsa ki mindet erről a kontinensről.

Ehhez képest szinte biztos vagyok benne, hogy majd vita lesz ebből is. Mert akad majd „jogvédő”, aki fel fogja szólítani az olasz városka lakóit, sőt, az olasz kormányt, hogy igenis tessék takarítani szegény bevándorlókra, mert embertelenség koszban tartani őket.

De ezek miért nem mennek oda? Tessék odamenni takarítani, gyerekek! Mossátok ki a zokeszüket is, töröljétek ki a valagukat, és ha szexuális vágyaik támadnak, hát szopjátok le mindet.

De ehhez nem kell feltétlenül itt lennetek Európában.

Menjetek vissza Afrikába, ahányan vagytok!

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog - ]]>Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Autómánia (61) Mozi világ (440) Tereb (142) Gasztronómia (539) Sport (729) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6355) Életmód (1) Mozaik (83) Gazdaság (667) Történelem (15) Belföld (8) Nagyvilág (1464) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Politika (1581) Jobbegyenes (2435) Irodalmi kávéház (514) Egészség (50) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>