Ma 2021 július 28. Szabolcs napja van. Holnap Márta, Flóra napja lesz.
243222efd1945033627e33322e6274fd.jpg

Bayer Zsolt: Fizetési lista

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mesterházy Attila nyilatkozatot adott ki, amelyben kifejti: jövő nyáron már nem a Fidesz–KDNP kormánykoalíció kormányozza Magyarországot, hanem ők, vagyis a magyar szocialisták, de senki ne aggódjon, mert ők, mármint a magyar szocialisták nem haragszanak ám a Fidesz szavazóira,{...}

{...} és a Fidesz szavazóinak nem is lesz semmi bántódásuk, csak az Orbánnak meg a sleppjének lesz, mármint bántódása, de nekik viszont haddelhadd.

Szeretek ilyen nyilatkozatokat olvasni.

Amikor ilyen nyilatkozatokat olvasok, végtelen béke költözik belém. Ápolt kastélykertek rémlenek fel, ahol a gyönyörű gyepszőnyegen fehér nyugágyakon fekszenek a bentlakók. Fürdőznek a bágyadt délutáni napsütésben, az ápolók frissítőket szolgálnak fel az esti gyógyszerek mellé, és mindenki nagyon messzire néz, az időn túlra.

És látom, ahogy hozzák már Attilát…

Attilát amúgy biztosan mi fizetjük. Mármint a Fidesz. Ezt egy NEME elhallgatását kérő szocialista forrásunktól tudom. Mi fizetjük Attilát, mert másképpen nem lehet. Egy-egy ilyen nyilatkozat ugyanis megszámlálhatatlan szavazót aktivizál a mi oldalunkon, s egy ilyen aktivizáláshoz amúgy tíz- és százmilliók kellenének. Attila nem ennyire drága fiú. Ő megelégszik lényegesen kevesebbel is – és nagyon fog örülni, ha vállaljuk majd az ápolási költségeit.

Gyurcsányt is mi fizetjük.

A Nagy Imre háza előtt elmondott beszéde a Fidesz-kampány vezető anyaga lesz. Cserébe – egy LELKE elhallgatását kérő szocialista forrásunk szerint – megígértük neki, hogy nem mondjuk el, mit tett tavaly nyáron. Pedig tudjuk…

Természetesen Bajnait is mi fizetjük, és Karácsony Gergelyt meg pláne mi fizetjük.

Egy ZSEBE elhallgatását kérő szocialista forrásunk szerint a legeslegtöbbet Szanyi kapitánynak fizetjük, annak ellenére, hogy ő ingyen is teljesen hülye; egy neve elhallgatását kérő fideszes forrásunk szerint emiatt éles ellentét alakult ki a párton belül, és többen felvetették a Szanyinak nyújtott támogatás azonnali felfüggesztését.

Hasonló vita alakult ki Török Zsolt szocialista szóvivő Fidesz általi javadalmazása körül is, ugyanis Török Zsolt aztán tényleg annyira jellegzetes prototípusa a végtelenül és lehangolóan és rémületesen ostoba lumpenprolinak, hogy semmi szükség javadalmazni. Egy FEJTETVE elhallgatását kérő szocialista forrásunk szerint amúgy Török Zsolt az egyetlen a párton belül, aki teljes mértékig és maradéktalanul elhiszi, amit mond, ugyanis nem ért soha semmit.

A legújabb hírek szerint felkerült a Fidesz kampánystábjának listájára a HétköznaPI CSAlódások nevezetű punkzenekar is. Nevezett „zenekar” azt a remek és rendkívül árnyalt, szellemes viccet találta ki úgy húsz évvel ezelőtt, hogy ha egy „pi”-re végződő és egy „csa”-val kezdődő szót egymás mellé raknak, akkor ebből PICSA lesz, és ez roppant mókás. A zenekar tagjai ugyanis soha nem értették szomorú és ingerszegény gyerekkorukban, miért kérik meg őket az osztálytársaik, mondogassák sokszor egymás után, hogy NAGY ÁRPI. Mire pedig megértették, addigra odalett az ifjúságuk, amelyben nem volt soha semmi, csak megaláztatás. Elvették a hengeres uzsitasijukat, havat gyömöszöltek a nyakukba, nem voltak hivatalosak soha egyetlen buliba sem, és nem kaptak életükben szerelemből csókot. Maradt nekik a PICSA mint soha be nem teljesülő vágy, ahová őket mindig csak küldték, egész életükben, de ahová nem érkezhettek meg soha.

Nos, ez a „zenekar” már március óta „koncertezik”, és „koncertkörútjuk” neve a szintúgy nagyon vicces „Kapdbe Viktour”. Március óta fellépnek ezek a szerencsétlen kretének a szerencsétlen kretén közönségük előtt, felléptek fideszes irányítású városokban, mert másmilyen irányítású várost nehéz is találni Magyarországon, szerencsére. Ám Kiskunhalason – úgymond – betiltották a fellépésüket. Nosza, be is járta a hír a hazai sajtó pöcegödreit. A hazai nyilvánosság emésztőgödrének legnagyobb darabja, a HVG kezdte, miszerint Orbánék betiltották a koncertet, vagyis megérkeztünk a Kádár-korba. És jöttek sorba a bloggerek, akik – tisztelet a ritka kivételnek – korunk legocsmányabb szarjankói, és sorra kifejtették ebbéli nézeteiket.

Csak azt az apróságot felejtette elmesélni mind, hogy bár nagyon kevés szocialista irányítású település van az országban, néhány azért akad. Az egyik például Kiskunhalas. Pedig így elsőre elég releváns információnak tűnik ez, ha már egyszer betiltunk, meg Kádár-rendszerezünk.

Igen ám, talán fontos információ ez, de nem ezeknek.

Szerintem ezeket is mind mi fizetjük. Ami elég nagy baj. Ugyanis sokkal jobb lenne, ha megfognák egymás kezét, és libasorban, fegyelmezetten eltakarodnának végre a HétköznaPI CSAlódásokBA. Mindannyian és örökre. Amíg lehet.

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1578) Szépségápolás (15) Gazdaság (659) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Sport (729) Irodalmi kávéház (505) Történelem (14) Nagyvilág (1456) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Életmód (1) Heti lámpás (255) Belföld (6) Tereb (138) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Mondom a magamét (5454) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2082) Egészség (50) Autómánia (61) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>