Ma 2021 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
a324bd63e5e0538e3f7d87955b7c7d15.jpg

Bayer Zsolt: Elő a farbával, bunkó fiú!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tudtam én, hogy érdemes újra indítani a Mélymagyar című műsoromat az Echon! Lám, még az Indexes bunkó fiúk is nézik, aztán a maguk módján összefoglalják a dolgok lényegét.

A maguk módján: aljasul, hazug módon, szemétkedve. Másra nem is képesek.

Most a legutóbbi adást egy Német Tamás nevű kesztyűbáb nézte végig, majd egyebek mellett ezt írta róla:

„Majd olyat mondott, (mármint Lázár, B.Zs.) hogy ezt meg Orbán Viktor nehogy meglássa (elég az, hogy pont Bayernak mondta):

Ha valaki egy olyan családban születik, ahol senki nem volt párttag, akkor nem érzi mindennap a szükségét, hogy rázza a kerítést, hogy én nem vagyok kommunista, nem vagyok kommunista, ó a kommunisták!”

Értem ám, bunkó fiú! Értem ezt az „elég, hogy pont Bayernak mondta” kitételt. Ugye bunkó fiú, ez azt akarja jelenteni, hogy a Bayer bezzeg kommunista családból jön, sőt, ő maga is kommunista volt.

Na akkor, bunkó fiú, mesélj! Ne csak így elejtsd a félmondatot, ne légy sejtelmes, ne menekülj a balladai homályba bunkó fiú! Elő a farbával! Tételesen:

1.: A családomból ki volt kommunista?

2.: A családomból ki volt párttag?

3.: Én mikor voltam kommunista:

4.: Én mikor voltam párttag és/vagy KISZ-tag?

Nyisd ki a pofád Német, és ezekre válaszolj.

Ellenkező esetben olyan vagy, mint azok, akik évek óta azzal vádolják Lázárt, hogy szerinte „az ember annyit ér, amennyije van”. Tehát egy becstelen, aljas gazember.

Bár ez arra felétek beugró a melóhoz.

De azért én várom a válaszod, bunkó fiú!

Bayer Zsolt

forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (504) Nagyvilág (1455) Vetítő (30) Jobbegyenes (2028) Belföld (6) Sport (729) Titkok és talányok (12) Tereb (138) Mozi világ (440) Politika (1578) Heti lámpás (255) Egészség (50) Mondom a magamét (5297) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Gazdaság (657) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>