Ma 2024 július 22. Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt - Csak egy kérdés

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az Egyesült Államokban nagyjából havonta agyonlőnek a rendőrök minden ok nélkül egy fegyvertelen feketét.

Csak azért, mert áll, megy, zsebre van dugva a keze, agyonlőnek mentálisan sérült embert, tolószékben ülőt, bárkit.

Trump beiktatásának napján fekete cuccos, kapucnis, pofájukat kendővel elfedő állatok törtek-zúztak Washingtonban. Autókat gyújtottak fel, bankok és üzletek kirakatait törték be, megtámadták a rendőröket és kövekkel dobálták meg őket, több rendőr megsérült. Mindeközben azt üvöltötték, hogy „nem kell Trump, nem kell a fasiszta Amerika!”.

Az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy ezeket miért nem lövik agyon?

(p.s.: Most majd az fog következni, hogy bezzeg amikor Budapesten törtek-zúztak és dobáltak meg rendőröket, akkor miért nem szóltam? Jelentem, szóltam: Már a TV székház előtt belemondtam Császár Attila kolléga mikrofonjába, hogy egyszerűen nem értem, miért kell megtámadni a rendőröket, és hogy mélységesen elítélem mindezt. És azért van egy aprócska, icipici különbség: Gyurcsány éppen akkor vallotta be (illetve akkor derült ki), hogy végighazudta nem csak a kampányt, de egész kormányzását is, és hogy mindent „elkúrtak”. Ettől azért joggal lesz ideges az ember. De ezek a nyomorult idióták ott Washingtonban csak nyomorult idióták, akik tényleg minden ok nélkül törnek-zúznak és támadnak rendőrökre. És az összehasonlítás alapja –mondom még egyszer- nem a 2006-os véres budapesti ősz, hanem az, hogy ha az amerikai rendőrök minden skrupulus nélkül képesek agyonlőni fegyvertelen és ártatlan embereket, akkor most miért hagyják, hogy felfegyverzett állatok rájuk támadjanak?)

Bayer Zsolt

Forrás - ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Egészség (50) Autómánia (61) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2825) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7725) Életmód (1) Politika (1582) Heti lámpás (322) Tereb (146) Gazdaság (713) Titkok és talányok (12) Sport (729) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>