Ma 2023 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
osszeeskuves-elmeletek-sorozat-4resz.jpg

Összeesküvés Elméletek Sorozat 4.- Reptiliánok, hüllőemberek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
De honnan jöttek és mióta vannak itt? A Bibliában is találunk rájuk utalást?

Napjaink egyik legnépszerűbb összeesküvés-elmélete az, hogy nem is emberek uralják a bolygónkat, hanem a háttérben meghúzódva földönkívüli lények egy csoportja. Őket általában reptiliánoknak, drakonidáknak vagy gyíkembereknek szokták nevezni.

• De honnan jöttek és mióta vannak itt?
• A Bibliában is találunk rájuk utalást?
• Vajon ők tevékenykedtek az ősi Mezopotámiában és ők teremtették az embert?
• Esetleg dinoszauruszok egy továbbfejlődött fajáról van szó, amelyek túlélték a katasztrófát?
• Talán reptilián vér csörgedezik minden uralkodóház tagjainak ereiben?
• Lehet, hogy a terveikre David Icke is rájött?
• Hiteles lehet-e az az interjú, amit egy Lacerta nevű gyíklénnyel készítettek?

Ezeket a kérdéseket és még sok más elméletet boncolgat ez a könyv.
*

]]>]]>

A sorozat 4. kötetének TARTALMA:
ELŐSZÓ


I. AZ ŐSI IDEGEN KAPCSOLAT:
Az ősi idegenek hipotézise - Hüllők az ősi mítoszokban - Az Édenkert hüllője - A sumer hüllő istenek - Honnan jöhettek a hüllők? - Afrikai legendák - A hüllők buborékvárosa - Göbekli Tepe és a hüllőkultusz - Reptiliánok a Teozófiában.

II. A DINOSZAURUSZ KAPCSOLAT:
Fennmaradt ábrázolások - Az Ica-kövek körüli vita - Modern dínók és hüllőteremtmények.

III. Az Ufó Kapcsolat:
A szárnyas kígyó szimbólum - A hátborzongató Zanfretta eset - Reptilián elrablás Indiában - Egy tudós, azaz Dr. Karla Turner és a gyíkemberek - Az exopolitika és a reptiliánok.

IV. KORMÁNYZATI ÉS HÁTTÉRHATALMI KAPCSOLAT:
Fejlett élet a felszín alatt - Gyíkemberek keresése a városi katakombákban - Hitler és a reptilián szövetség - Dacid Icke és a hüllő konteo - A Dulce bázis a Háttérhatalom irányítása alatt - A Hold bázis és a kormány elrablások - A román repülőezredes és a reptiliánok - A Lacerta interjú - Inuaki, a bennem élő reptilián - Reptilián eredetünk és ZÁRSZÓ.
*
Hogyan vélekedjünk arról, hogy ezek a reptiliánok tényleg létező lények; vagy sem. Elég sok jel mutat arra, hogy itt valami nagydolog van a háttérben és nem lehet elintézni egy kézlegyintéssel...

Megannyi kérdés van, ami továbbra is megválaszolatlan. Álljunk úgy a dologhoz, ahogy David Icke is, hogy rájöjjünk a titokra:

„Nyisd ki a szemed és ébredj rá magad a valóságra és az igazságra. Ne higgy el azonnal mindent, amit hallasz és olvasol, merj kételkedni. Egyetlen biztos út van, a saját belső iránytűd, ami sosem fog rossz útra téríteni. Tanulj meg erre a bizonyos belső hangra figyelni, és boldogulni fogsz!”
*

Kiadó: Angyali Menedék

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Vetítő (30) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (16) Tereb (146) Egészség (50) Mozaik (83) Mondom a magamét (7237) Politika (1581) Jobbegyenes (2719) Flag gondolja (34) Heti lámpás (279) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (531) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Gazdaság (693) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Sport (729) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>