Ma 2023 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
8ab1ea72a42ee836d035d85d9cdfa165.jpg

TGM, a kegyes - Orbán Viktor nem cigány

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Olvasom a HVG-ben, hogy a polihisztor kinézetű marxista-liberális megmondóember TGM hosszasan értekezik a baloldali médiában finoman szólva, "lebegtetett" OV cigány mivoltjáról.

Azt sérelmezi, hogy a mai vadkapitalista, versenyszellemtől átitatott világban a cigányozás, zsidózás, azért nyert teret, mert így jobban el lehet adni például egy lapot és több kattintás érkezik az ilyen felütéseket használó cikkekre az online médiában.

Ebben valóban igaza lehet Tamás Gáspár Miklósnak. Az embereket jobban érdeklik a politikusok származást firtató, leleplezőnek szánt többnyire hazug írások, mint mondjuk a Matolcsy -csomag korrekt, tényszerű bírálata.

Tudta, tudja ezt TGM is. Mivel a cigányozó primitív emberek nem olvasnak HVG-t, így ebból a "nagyszerű elemző cikkből" a számukra csupán az fog leszivárogni, hogy lám-lám már a Nagy rendszerváltó, überokos Tamás Gáspár Miklós is Orbán cigány mivoltjáról értekezik.

Néhány gondolat az eredeti írásból:

"Nemrég egy vidéki városban idősebb asszony mondogatott nekem valamit arról, hogy »a vajdát« már nem fogják még egyszer megválasztani. Ezt a zavaros beszédet előbb érelmeszesedésnek tulajdonítottam, amikor hirtelen rádöbbentem: arra céloz, hogy Orbán Viktor cigány. Erre a szintúgy elterjedt szóbeszédre a liberálisok azt szokták mondani, hogy nem fontos, akár roma eredetű Orbán, akár nem, a politikáját kárhoztatjuk, roma származása – ha igaz – nem szól ellene.

Egyébként ismerjük Orbán Viktor családját: a miniszterelnök – legjobb tudomásunk szerint – nem roma. Őt a mai helyzetben nem lehet jóindulatúan vagy »értéksemlegesen« cigánynak nevezni: ez a szóbeszéd a fajgyűlöletet használja föl Orbán miniszterelnök lejáratására, s ennél kevés megvetendőbb dolgot ismerek.”

 

Köszönjük TGM! Nagyvonalúan megvédted a Miniszterelnököt a cigányozó alpári emberektől! A testeddel óvtad meg, mínt ahogy azt OV tette még 1988-ban Kis János védelmében. Rafinált, körmönfont gondolkodásra vall ez a látszólag emberi gesztus. Ez az írás csupán olaj a tűzre, szél a cigányozók vitorlájába.
A hazug Orbán-gyűlölő, kapitalista mókuskerék részévé váltál Miklós. De ezt már megszokhattuk az utóbbi időben tőled.

Október 23.-án egy szinpadon páváskodtál Bajnai Gordonnal, azzal az emberrel, aki mindent megtestesít, ami ellen egész életedben küzdöttél. Ugyanis amit a jó Gordon a Hajdú Bét-nél művelt, az kimeríti a vadkapitalista, kisembereket semmibe vevő, eltipró szemléletet.
Azt tartja a bölcs mondás, hogy akkor kezdj el igazán félni ha az ellenségeid védeni kezdenek!

Szomorú ez nagyon!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Vetítő (30) Tereb (142) Politika (1581) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (676) Történelem (15) Sport (729) Belföld (8) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Nagyvilág (1306) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6715) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Életmód (1) Irodalmi kávéház (520) Jobbegyenes (2581) Mozaik (83) Heti lámpás (261)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>