Ma 2024 július 22. Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
1bc81977327b46e4bcd39922633f5058.jpg

Huhogók, avagy a csőcselék lázadása 5.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Jelentem a werberi gépezet már beindult, működik. De most merőben más a helyzet, mint 2002-ben volt. Így hathatós médiatámogatás nélkül a gyűlöletkampány nem tud hatékonyan működni. Szinte minden gyűlöletkeltésre szakosodott gócpont nevetségessé válik pillanatok alatt. 

A közröhej jutott osztályrészül az éhségmenetnek, a diáktüntetéseknek és a Klub Rádió megmentéséért indított kampánynak is.

Német diákok tüntetnek a müncheni Feldherrnhalle előtt, 1968-ban. A magukkal vitt plakátokon Ernesto Che Guevara, Ho Shi Min és Karl Marx arcképei láthatók. (Fotó: Dietrich R. / Northfoto)

Az az igazság, hogy számos oka van annak, hogy a baloldal történetének legnagyobb válságát éli. S most lépjünk túl azon, hogy mennyire kellett nyolc éven keresztül hibát-hibára, gazemberséget-gazemberségre halmozni, ahhoz, hogy 2/3-os vereség legyen a vége.  Azonban mindennek a kétharmad az oka. A baloldal és itt a liberálisokat is ideszámolom – elveszítette a vezetőjét, médiafelületeinek legnagyobb részét, és ami a legfájóbb a számára a szavazóbázisának jelentős részét. Egy hitelét, hitét és vezetőjét veszített baloldal áll ma szemben egy bitang erős, nagyon jól szervezett, karizmatikus vezetővel irányított jobboldallal.

Ron Werber (a 2002-es választások hőse) mozgósítása az utolsó kétségbeesett segélykiáltás a szocik részéről. A „jó Ron” próbálkozik is becsülettel. Éhségmenetet szervez Szabolcsból, - meglepő módon - igencsak kigömbölyödött, elhízott résztvevőkkel, akkor amikor a kormány éppen átvenni készül ezen terület önkormányzatainak a felhalmozott adóság állományát.

Hihető és hiteles lépés.

Azután diáktüntetéseket szervez, szít (amerikai demokrata párti pénzekkel megtámogatva, Soros Gyuri bácsi, Haza és Haladás stb.) – olyan diákoknak, akik a felvételek tanúságai szerint méregdrága mobiltelefonjaikról hívják egymást a tandíj ellenes tüntetésekre, úgy, hogy közben 90 százalékuknak halványlila fogalma sincsen a világ dolgairól, így az oktatási törvény tervezett módosításairól sem.

De jó a „buli”, jók a „csajok”, mint annak idején a KISZ táborokban, ahol tábortűz mellett a lófarkas lányok szoknyája alá lehetett nyúlni –, ezért jó buli volt a KISZ, hiába Kádár idején jobb volt, szólt az egykori Munkáspárti szlogen. Elképesztő!

Ez is hihető és hiteles lépés.

Végül itt van nekünk a Had szóljon! – kampány a Klub Rádió elhallgattatása ellen. Tüntettek a napokban a rutinos ex-chartás arcok bőszen-, de nekik elfelejtettek a szervezők szólni, hogy a Klub Rádió él és virul, Bolgár Úrral is meg lehet mindet beszélni úgy, mint régen, hiszen senki sem akarja elhallgattatni ezt a nagyon színvonalas műsorairól messze földön híres adót. Senki és semmi nem veszélyezteti a működését!

Hoppá! Akkor valójában miért is tüntetnek , kedves Ron Werber Úr? Ja, csak a hisztériakeltés miatt?

Akkor már értjük a csíziót!

Ez is hihető és hiteles lépés.

Gratulálok az új, ébredő baloldalnak!  Ahogy a „nagy példakép” , az isteni Che mondta:

¡Hasta la victoria siempre!  – Mindig a győzelemig!

A sorozat korábbi részei:
Huhogók avagy a csőcselék lázadása  1.
Huhogók avagy a csőcselék lázadása  2.
Huhogók avagy a csőcselék lázadása  3.
Huhogók avagy a csőcselék lázadása  4.
 

Csépányi Balázs

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Politika (1582) Tereb (146) Szépségápolás (15) Életmód (1) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Történelem (18) Jobbegyenes (2825) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Sport (729) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (322) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Gazdaság (713) Mozaik (83) Mondom a magamét (7725) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>