Ma 2023 március 25. Irén, Irisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.
acce454795ec51115f4234890a645391.jpg

Huhogók, avagy a csőcselék lázadása 2.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A magyar baloldal történetének legnagyobb válságát éli. Nem képes növelni a népszerűségét, még annak ellenére sem, hogy a Fidesz-kormány, finoman szólva sem folytat jóléti politizálást. Nem osztogat nyugdíj és fizetésemeléseket, sőt inkább az elvonás mértékét növeli.

Tehát az a tény, hogy Orbán Viktor kormánya még a negatív döntések ellenére is magabiztosan győzne, egy most vasárnapi választáson, azt mutatja  a baloldal gyengeségén és széttagoltságán túl, hogy a Fidesz szavazóbázisa a baloldali Huhogók elszaporodása után is kitart választott pártja mellett.
A jobboldali, nemzeti érzelmű emberek átérzik és megértik azt a hatalmas gazdasági terhet, amelyet a Fidesz-KDNP visz a hátán, javarészt az elmúlt nyolc esztendő balliberális kormányainak köszönhetően.
A baloldal ahelyett, hogy ésszerű válaszokat próbálna meg adni a vitathatatlanul meglévő problémákra, előtérbe tolja a Huhogóit.
Előtérbe tolja a Millásokat röhejes, megválasztott alternatív köztársasági elnökükkel együtt (lásd: Pityinger "Dopeman" László sic!)


A nagytudású, simabeszédű Kéri László az ATV-ben azt bírta állítani, hogy ezek a Millások 2014-re igazi alternatívát fognak majd nyújtani a Fidesszel szemben. Mert, hogy az ő hangjuk a civilek hangja, az ő véleményük az emberek véleménye.
Én nem tudom Kéri Úrnak igaza van e, de szeretném azt gondolni, hogy Pityinger "Dopeman" László az emberek nagy többségéből ellenszenvet vált ki, mint szimpátiát.
A jó Huhogóink egészen az Orbán-Barroso találkozóig azért huhogtak, hogy a miniszterelnök konfrontatív politikája miatt szembefordult Magyarországgal az egész nemzetközi közvélemény, az EU stb.
Sőt még a drága jó IMF sem áll szóba velünk, mert a Matolcsy vezette gazdasági kabinet nem képes olyan konvergencia-programot letenni az asztalra, amelyre megnyílna a nemzetközi pénzügyi szervezet pénztárcája.
Most, hogy van konvergencia-program, lesznek IMF tárgyalások, sőt minden valószínűséggel lesz hitel is, a magyar Huhogók új kottából kezdtek huhogni. Már azzal kürtölik tele a médiát, hogy ilyen elképesztő terheket, amelyeket ez a fránya kormány testál az emberekere, már nem lehet elviselni, sőt már megkérdőjelezik az IMF hitel létjogosúltságát, fontosságát is. Teszik ezt szemrebbenés nélkül. November óta ugyanis mást sem hallunk a baloldali hohogó-médiából, hogy IMF hitel nélkül kitehetjük Magyarországra a csőd táblát.
Sajnos ezek az emberek számára negatív gazdasági döntések voltak a feltételei a baloldal hőn áhított IMF hitelének.
...ha van rajtunk sapka az a baj, ha nincs, akkor meg az...

Széllel szemben akárhogy szeretnénk nem lehet...ezt el kell fogadnunk. A Fidesz elment addig a pontig, ameddig épp ésszel el lehetett menni. Megrángatta az oroszlán bajuszát és talán, de ezt csak félve mondom ki, jobb pozícióból, jobb feltételekkel várhatja majd az érdemi tárgyalásokat.
Mindeközben itthon az időközi választásokon a Fidesz fölényes győzelmeket aratott.
Amennyiben a Huhogóink a kettős mérce felkent bajnokai tovább folytatják média heccjeiket, arcátlan hazudozásaikat, akkor 2014-ben nem hogy a Kéri által vízionált Millások, de senki sem lesz a baloldalról alternatívája a mostani kormánynak. Mert huhogni, tartalom nélkül már kevés...

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6698) Életmód (1) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Sport (729) Nagyvilág (1305) Egészség (50) Gazdaság (676) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (518) Belföld (8) Jobbegyenes (2572) Heti lámpás (261) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Mozi világ (440) Mozaik (83) Autómánia (61) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Tereb (142) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>