Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Dermesztő üzenet Koncz Zsuzsáéknak: „Magyar fiatalokat akartok a háborúba küldeni? Gondolkozzatok!”

Dermesztő üzenet Koncz Zsuzsáéknak: „Magyar fiatalokat akartok a háborúba küldeni? Gondolkozzatok!”

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ezt nem teszik zsebre a baloldali celebek.

Felhévizy Félix éppen vasalta az ingeit a nappaliban, amikor csengettek az ajtaján. Reinfrank néni állt a küszöbön és a kezében egy kis cetlit szorongatott. Látszott rajta, hogy a szokásosnál izgatottabb, egyik lábáról a másikra állt, majd átnyújtotta Félixnek a papírt.

– Szerkesztő úr, ezúttal az Orbán Viktor Akciócsoport nevében jöttem. Megfogalmaztunk a lányokkal egy kis közleményt, amiben a kormánnyal szemben kritikus, baloldali hírességekhez, celebekhez szeretnénk szólni. Arra szeretnénk kérni, kedves Félix, hogy valamilyen módon adjon hírt erről a mi kis fogalmazványunkról. Kérem, olvassa el és tegyen belátása szerint, de most sietnem kell, mert odaég az ebédem. Nagyon szépen köszönöm a segítségét előre is.

 

Miután Félix biztosította Reinfrank nénit arról, hogy gondja lesz a közleményükre, a ház örökmozgó hírhozója, mosollyal az arcán, el is tűnt a lépcsőház egyik fordulójában. Felhévizy leült a kedvenc foteljába, az orrára tette a szemüvegét és elolvasta az Orbán Viktor Akciócsoport hölgyeinek a közleményét:

„Magyar fiatalokat akartok a háborúba küldeni? Gondolkozzatok!

Az alábbi közleményt azoknak a baloldali, ellenzékkel szimpatizáló hírességeknek, zenészeknek, influenszereknek, művészeknek szeretnénk eljuttatni, akik rendszeresen megszólalnak a kormánnyal szemben. Közeledik a nagy nap. A június 9-i választás tétje nem az, hogy Orbán Viktor vagy az ellenzék győz, hiszen ez nem egy parlamenti választás. A választás tétje: háború vagy béke. Június 9-én a békepártiaknak kell felülkerekedni! 

»Odajutott Európa és benne mi, magyarok is, valahogy úgy alakult a sorsnak a folyása, meg a politikusok döntései azt a helyzetet idézték elő, hogy Európa ebben a pillanatban a béke és a háború határmezsgyéjén imbolyog. És nekem meggyőződésem, hogy a következő néhány hónap sorsdöntő lesz abból a szempontból, hogy Európa tovább lépdes, masírozik, mocorog a háború irányába – vagy végre megálljt tudunk ennek parancsolni, és a béke nevében tűzszünetet és béketárgyalásokat tudunk kikényszeríteni« – mondta a miniszterelnök, és ez most bizony egy nagyon komoly helyzet. Ezért arra szeretnénk megkérni a rendszeresen a kormány ellen hergelő és a kormányt támadó hírességeket, a teljesség igénye nélkül: Koncz Zsuzsát, Lilut, Juszt Lászlót, Havas Henriket, Nagy Ervint, Kéri Lászlót, NoÁrt, Hernádi Juditot, Gálvölgyi Jánost, hogy hagyjanak fel ezzel a tevékenységükkel. Azzal, hogy a baloldali ellenzéket támogatjátok akarva-akaratlanul a háborút támogatjátok a béke helyett. Az ellenzéki politikusok ugyanis mind a háború pártján állnak. Gyurcsány, Karácsony, Márki-Zay, mind-mind tettek olyan kijelentéseket, amelyek a háborúpártiság irányába mutatnak. 

Magyar fiatalokat akartok a háborúba küldeni? Gondolkozzatok! Még nem késő! 

Tisztelettel, az Orbán Viktor Akciócsoport”

Amint Felhévizy elolvasta a közleményt, azonnal leült a gépéhez és írni kezdte a tartalmát. Büszke volt arra, hogy egy ilyen harcos, a magyarságért és a hazánkért kiállni képes közösség jött össze a környéken. Az a fránya vasalás meg várhat még egy kicsit.

Felhévizy Félix -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Tv fotel (65) Autómánia (61) Politika (1582) Mondom a magamét (7657) Belföld (11) Életmód (1) Heti lámpás (319) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Jobbegyenes (2815) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Történelem (18) Nézőpont (1) Mozaik (83) Egészség (50) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Gazdaság (711) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>