Ma 2022 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Alföldi ezúttal a Financial Timest sírta tele

Alföldi ezúttal a Financial Timest sírta tele

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A kultúrkamf margójára.

Azt már régóta tudjuk, hogy a hazai ellenzék képtelen potensen viselkedni. Gyurcsány gyakorlatilag felemelve a kezét elmondta, hogy ők a Parlamentben már nem tudnak semmit csinálni, mert itt diktatúra van kérem szépen.

Beülnek ugyan, mert azért az mégis kell, hiszen olyan snassz lenne, ha nem lennének bent, de érdemi munkát, érdemi eredményeket ne várjon senki tőlük. Két lehetőség maradt a "redszer" megdöntésére: a ballib nemzetközi média hathatós segítsége és a népi ellenállás.

Ezért jelennek meg időről-időre a ballib ellenzék tagjai, illetve hű fegyverhordozói különböző külföldi médiafelületeken.

Most éppen Alföldi Róbert sírta tele a Financial Timest, a kormány kultúrkampját bírálva.

A színész, rendező az interjúban a kultúra csalhatatlan apostolaként beszélt öncenzúráról és kormányzati nyomásról.

Az az Alföldi vindikálja magának a jogot arra, hogy kultúráról beszéljen, sőt ítélkezzen, aki egyébként hétről hétre az RTL Klub übergagyi műsorában égeti szénné magát.

Ennyit arról, hogy kinek mit is jelent a kultúra.

Arról pedig, hogy miként hallgattatja el az ellenzéki hangokat a kormány, elég annyit mondani, hogy Alföldi azon a csatornán bohóckodik, ahol egyébként szakmányban gyalázzák a kormányt és a kormányhoz közel álló embereket.

A művész úr, tehát jobban tette volna, ha inkább csöndben marad.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6472) Sport (729) Kultúra (6) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (516) Tereb (142) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1304) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Belföld (8) Autómánia (61) Politika (1581) Szépségápolás (15) Heti lámpás (260) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mozaik (83) Jobbegyenes (2487) Történelem (15) Gazdaság (669) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>