Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
A Szomszédok Janka nénije felbőszülten támadt Orbánékra

A Szomszédok Janka nénije felbőszülten támadt Orbánékra

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Pásztor Erzsi durva kirohanása.

 

Mindenkit mozgósít a baloldal, nagyon fontosak számukra a közelgő választások. Sorra jelennek meg a baloldali megmondóemberek, művészek, szociológusok, közgazdászok nyilatkozatai arról, hogy milyen rossz itt Magyarországon minden, és a kormány milyen rosszul végzi a munkáját. Ezúttal a Magyar Hangnak adot]]>t interjút ]]>a Szomszédok című teleregény alkoholista Janka nénijét alakító Pásztor Erzsi. A 87 éves, Kossuth-díjas színésznő is nagyon csúnyán beleállt a kormányba. Számos dolog mellett az alábbiakat nyilatkozta:

„Nagyon zavar a korrupció, a hatalmas rablás. Olyan, mintha nem is a saját hazánkban élnénk, annyira idegen lett minden. Talán erősnek tűnik, amit mondani fogok, de meggyőződésem, hogy amit a hatalmon lévők művelnek, az hazaárulás. Nem tudok mást mondani, mert látványosan nem figyelnek az ország érdekeire. Régen képtelen voltam létezni a Balaton nélkül. Ma már ha lasszóval fognának, akkor sem mennék. Megváltozott, mindent eladtak, az ott élők és a nyaralók érdekeit semmibe veszik. Nagyon nem tetszik az sem, ahogy Budapestet büntetik. Mintha élveznék, hogy kitolhatnak velünk. A folyamatos gyűlöletkeltés miatt pedig helyettük is szégyenkezem, mert külföldön ezzel azonosítják a magyar népet.”

 

Pásztor Erzsi gyönyörűen, mondhatni példásan felmondta a hazug baloldali toposzokat a korrupciótól egészen a Balaton felvásárlásáig. 

Úgy tűnik, hogy a Magyar Hang nagyon rá van állva a Szomszédokra, hiszen a közelmúltban a sorozatban a bártulajdonos Lacit alakító, vörös hajú színésznek, Epres Attilának a durva kirohanása borzolta a kedélyeket, amely szintén a Magyar Hang egyik ]]>podcastjében]]> hangzott el. A köztudottan baloldali érzelmű és elkötelezettségű, Orbán-gyűlölő színész a következő ]]>botrányos dolgot mondta]]> a műsorban, amivel szégyen hozott a saját fejére, és nagyon lejáratta magát:

„Ez egy büdös mocsár. És amíg valaki nem fogja meg a macskakövet, nem veri be a kirakatba és nem lesznek még több ezren, akik ezt megteszik, addig ez nem fog megváltozni.”

Nem véletlen, hogy az egykor nagyon népszerű sorozat szereplői közül sokan a baloldal elkötelezett hívei, és bármikor képesek egy kis kormánygyalázó interjúra bárhová beugrani, ahol erre a természetesen független és módfelett objektív értékelésre igény van.

Érdemes felkeresni Mező Gábor történész ]]>Hamis Gulyás]]> című csatornáját, ahol lehullt a lepel a sorozatról. Kiderül belőle, hogy a sorozat minden epizódja a baloldalt segítette, a baloldal érdekeit szolgálta, és erre garancia volt a rendező, Horváth Ádám személye. 

Akiről Mező a következőt írta korábban az ]]>Ők szívták vérünket – Szomszédok, avagy a középszerűség, a prolimentalitás diadala ]]>című posztjában:

„Horváth Ádám a jó kommunista. Vagy a jó baloldali. Nevezzük akárhogy. Kevesen tudják, hogy ’94 után ő volt Horn Gyula végrehajtója, Luca Brasija, hiszen személyesen ő vezényelte le a tévé »megtisztítását« a médiaháború lezárásaként.”

Most Janka néni, azaz Pásztor Erzsi is beállt a sorba. Meg kellett szólalnia, hiszen ha hívnak az országrontók egy kis fröcsögésre, akkor nincs mese, menni kell.

Borítókép: Pásztor Erzsi (Forrás: YouTube)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (312) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Mozi világ (440) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (10) Tereb (146) Egészség (50) Vetítő (30) Életmód (1) Kultúra (7) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Gazdaság (704) Mondom a magamét (7536) Politika (1582) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Jobbegyenes (2786) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>