Ma 2024 február 23. Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.
Tovább dagad a botrány Alain Delon egykori ápolója körül

Tovább dagad a botrány Alain Delon egykori ápolója körül

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Természetesen a nő tagad...

 

A 88 éves francia színészlegenda, Alain Delon egykori háziápolóját, Hiromi Rollint beperelte a színész családja, mondván, hogy évek óta agresszívan manipulálta őt és megpróbálta elszigetelni a környezetétől. 

Emellett pedig Alain Delon fia, Anthony arról beszélt, hogy mintegy 42 millió forintnyi összeget rejtett el a fürdőszobájában, és közben pedig folyamatosan csapolta a művész bankszámláját.

 

Az eddig is durva botrány így tovább dagad, ami azután tört ki, hogy a színész a nyáron megkérte az addig ápolónőként mellette tevékenykedő Rollint, hogy hagyja el a birtokot, majd pedig a családjával be is perelték a nőt. 

Anouchka, Alain-Fabien és Anthony Delon azt állítják, Rollin 2019 óta egyre agresszívebben lép fel mind az apjuk, mind a további családtagok ellen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a férfit elszigetelje a környezetétől, illetve teljes befolyása alá vonja. 

A gyerekek bizonyítani szeretnék, hogy Rollin letagadta, hogy az apjuk otthon volt, ha telefonon keresték, kezelte a levelezését, és még a kedvenc kutyáját is menhelyre adta, majd szándékosan félrekezeltette

 − írja a ]]>Világgazdaság]]>.

De ez sem elég, hiszen kiderült, hogy rengeteg pénzről is szó van az ügyben, hiszen az említett közel 42 millió forintnak megfelelő euró mellett − aminek az eredetét egyelőre nem tudta kideríteni a rendőrség− a nő az utolsó négy hónapban 900-950 eurót vett le a színész ügyeire. Ám, ahhoz képest, mennyi mindenre elég lett volna ez az összeg, még étel sem volt a színész birtokán.

Alain Delon 2019-ben agyvérzést szenvedett, azóta kifejezetten rossz fizikai állapotban van, épp ezért szüksége volt egy segítőre, így került képbe Rollin, aki azt állítja, hogy 2006 óta éltek együtt és ő is gondoskodott a színészről. 

A vád állítása szerint az elmúlt időszakban lett igazán manipulatív, agresszívan próbálta izolálni a színészt.

Természetesen a nő tagad, és azt mondja, hogy a gyerekek ferdítése az egész, akiknek az egyetlen céljuk, hogy eltávolítsák őt az apjuk életéből. Júliusban ő is feljelentést tett lopás, erőszak és rágalmazás miatt. 

 

Ami biztos, hogy a két fél 1992 óta ismeri egymást, és az is biztos, hogy a sztár agyvérzése után végig mellette volt a nő, és állapota neki köszönhetően is javult.

Borítókép: Alain Delon francia színészlegenda (Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Mozaik (83) Heti lámpás (305) Mondom a magamét (7420) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Tereb (146) Nézőpont (1) Történelem (17) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2761) Vetítő (30) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (535) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (698) Nagyvilág (1309) Egészség (50) Politika (1582) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>