Ma 2020 szeptember 27. Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.
Mi fáj Bősz Anettnek?

Mi fáj Bősz Anettnek?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A magyar zászló, vagy a magyar hús zavarja a képviselő asszonyt?

Magyar zászló magyar húsba. Ezt tette a kormány eddig is – szellemeskedik Bősz Anett közösségi oldalán azon, hogy ezután láthatóan meg kell jelölni a húsárut, hogy azok, akik magyar hústerméket szeretnének vásárolni – támogatva ezzel a hazai húsipart, nemet mondva a külföldről érkező szemétre –, azt könnyebben választhassák.

Miért fáj ez annyira Bősz Anettnek? Vagy tegyük fel másként a kérdést? Azt a Bősz Anettet zavarja, aki alig burkoltan rasszista képet posztol, aki pénzért szültetésnek tekinti, ha Magyarországon az anyaságot, a családalapítást támogatja végre egy kormány, az Orbán-kormány?!

De ne csodálkozzunk ezen, hisz a k*rvaországozó Gyurcsány DK-s frakciójában melegedő asszonyság, aki saját gyermekét (ha volna) a Pride-ra vinné, ugyan miért is támogatná a magyar árukat, a szivárványszínű mellett hogyan is tehetné le voksát a piros-fehér-zöld mellé?

És még néhány (költői) kérdés:
Ez ugyanaz a Bősz Anett lehet, aki a Budapesti Corvinus Egyetemen oktat? (Önéletrajza ugyanott az Oktatói önéletrajzok menüpont alatt nem található.)
Ez a Bősz Anett egyetemen oktat(hat)?

Ugyan kit képviselhet egy olyan képviselő, akit a magyar termék és/vagy a magyar zászló ilyen mértékben zavar?

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (1854) Nagyvilág (1452) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (243) Mozaik (83) Tv fotel (65) Belföld (5) Életmód (1) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (490) Politika (1571) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (652) Mondom a magamét (4814) Egészség (50) Mozi világ (440) Történelem (14) Kultúra (6) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>