Ma 2024 február 23. Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.
A Hamásszal pusztíttatná el a Lánchidat egy kommentelő

A Hamásszal pusztíttatná el a Lánchidat egy kommentelő

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ez nagyon durva!

A Jerusalem Post Instagramra feltöltött bejegyzésében tett közzé egy képet, amelyen a Lánchíd látható, amelyet épp Izrael zászlajának színeivel világították ki, ez válthatta ki az indulatokat írta meg az ]]>Origó]]>.

A bejegyzés alatt egy olyan hozzászólás is olvasható volt egy ideig, miszerint a Muhammad Zaky Yamani néven regisztráló személy 

megmondta a Hamásznak, hogy pusztítsák el ezt a „gonosz hidat”

A hozzászólás már nem látható a bejegyzés alatt, azonban az Origó közölt róla egy ]]>képernyőfelvételt]]>, mielőtt még eltávolították.

Csak úgy gyűlik az erőszak online is

Korábban a ]]>Magyar Nemzet]]> külön cikkben foglalkozott az izraeli helyzetből fakadó online erőszakkal. Szinte a világ minden pontjáról töltöttek már fel videófelvételeket a közösségi oldalakra az Izrael elleni megmozdulásokról és atrocitásokról. Nemritkán a tüntetők egészen elképesztő cselekedetekhez folyamodnak, az X közösségi oldalon például arról terjednek felvételek, ahogy pakisztáni tüntetők széttépik, majd megeszik az izraeli zászlót.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Belföld (10) Nagyvilág (1309) Irodalmi kávéház (535) Sport (729) Tv fotel (65) Heti lámpás (305) Jobbegyenes (2761) Tereb (146) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Egészség (50) Életmód (1) Mondom a magamét (7420) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Autómánia (61) Gazdaság (698) Történelem (17) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>