Ma 2022 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
Bayer Zsolt: Orrtyúk

Bayer Zsolt: Orrtyúk

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Mártha Imrusnak nagyon sok pénze van, viszont nagyon kevés esze, lelke, no és persze ízlése.

 

„Amikor visszatértek a csapathoz, és néhány alapgyakorlatot tanultak, az őrmester ismét azzal a jóízű, tempós mozdulattal simította kétfelé a bajuszát, mint az említett ínyencek, akik elhúzzák az időt, mielőtt hozzáfognának egy igazi jó falathoz.

– Közlegény! – szólt ismét a titkárhoz. – Most mondja meg, hogy ki vagyok én?

– Izé… Oroszlán!

– Ez már jobb, mint a kabóca. Hogy nevezne engem más szóval?

– Ön az állatok királya!”

 Mindig ez a párbeszéd jut eszembe, amikor az ellenzékre gondolok. Hogy mi lehet az oka...? Mintha Rejtő ismerte volna az összeset. Nézem például ezt a zseboroszlánt, ezt a fröccsöntött kis kandúrbandit, és nem tudom kiverni a fejemből, milyen jól nézne ki, ha kulcstartó lenne, vagy egy Wartburg 353 Limuzin kalaptartóján bólogató kutyusként.

A Mártha Imrusról beszélek. A Karácsony Mindig Hülyeséget Beszélek Mert Unom az Egészet Gergő kis bizalmasáról, a mindenhez is értő műmájerről, a főváros összes létező közműcégének igazgatójáról, aki „home office” fotóival szokta megörvendeztetni alkalmazottait, beosztottjait, meg a szüleit, akik valószínűleg nem dicsértek eléggé kiskorában, ezért lett ilyen nyomorult, túlkompenzáló, frusztrált, szánalmas kis p…cs.

A szeretve tisztelt kabóca nevű baloldal (pardon! Az állatok királyai!) vezette be azt a remek szokást, hogy a nekik nem tetsző emberek zsebeiben kotorásznak, firtatják, hol és miben laknak, hol nyaralnak, milyen ékszert, ruhát, órát hordanak stb. Na most, itt van egy új lehetőség a szeretve tisztelt állatok királyainak, itt ez a Mártha Imre, aki önmagáról tesz ki egészen elképesztő fényképeket a Facebookra.

Kezdjük a csajokkal.

Vitorlás berkekben orrtyúknak hívják a falatka bikiniben a hajó orrán heverésző macát, aki nem egyéb ott, mint státuszszimbólum, és vérciki ilyenekkel és ilyeneket fotózni, pláne ezekkel a fotókkal dicsekedni.

Mártha Imrus, szegény, orrtyúkokkal fotózkodik, biztos problémái vannak az ágyban.

S ugyanerre utal minden egyes képe s minden egyes képének minden egyes részlete.

Mártha Imrusnak nagyon sok pénze van, viszont nagyon kevés esze, lelke, no és persze ízlése.

Így aztán az Imrus elképesztőbbnél elképesztőbb pózokban tetszeleg önmagának a Facebookján, orrtyúkokkal és orrtyúkok nélkül, félmeztelenül és pólóban, motorcsónakon, jachton, parton, k...va drága szállodák kertjében, a medencék szélén, váltogatva csuklóján a drágábbnál drágább karórákat, aztán odaírja a képek alá, hogy „home office”, miközben idehaza a beosztottjai a járványban melóznak (sokan nyilván home officban), és rettegnek a kirúgástól, hiszen a fővárosi közműcégeknél rengeteg embert rúgnak ki mostanában, hiszen Karácsony Állandóan Hazudok és Mindig Lebukok Mert Tök Hülye Vagyok Gergő nagyjából ehhez ért és ennyit tud. (Továbbá megrendeli a Városháza eladásáról szóló tanulmányokat, aztán letagadja.)

Szóval, Mártha Imrus, maga az ellenzék. Sine Nobilitas – vagyis nemesség nélküli, tehát sznob. És feltehetőleg egy dolog van gondosan eltüntetve minden fotójáról: a Viagra...

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6141) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1465) Kultúra (6) Egészség (50) Mozi világ (440) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Gasztronómia (539) Történelem (15) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (259) Politika (1581) Gazdaság (665) Jobbegyenes (2338) Tereb (141) Mozaik (83) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>