Ma 2022 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
Bayer Zsolt: Bangóné

Bayer Zsolt: Bangóné

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Még a Rákosi rendszerben voltak ilyen káderek.

Már kimondani is csak úgy lehet, azzal a „bűnös” előítélettel: Bangóné…

Kissé eltúlozva, megnyomva a bamba „B”-t, lesajnálva elnyújtani a végtelenül sötét, ostoba „Ó”-t. Bbangóóóné… Még a Rákosi rendszerben voltak ilyen káderek.

„Kell egy szövőnő is a parlamentbe, elvtársak, egy takarítónő, meg két kőműves!” És lett. Ám ez az összehasonlítás azért sántít, mert a szövőnő szőtt, a takarítónő takarított, a kőműves meg falat rakott. Hasznos és értelmes volt az életük, a létezésük.

A Bangóné viszont kizárólag ilyen leveleket tud írni, meg egészen elképesztő baromságokat beszélni. A Bangóné teljesen felesleges. Mindössze egy elb@szott bunkó. Bunkó Bangóné…

Legalább alliterál.

]]>Bangóné helyesírási hibáktól hemzsegő levelet írt a Miniszterelnökséghez]]>

„Bangóné Borbély Ildikó képviselő asszony kérdést intézett a Miniszterelnökséghez.

Megkértem egy nyelvtantanárt, hogy helyesírási és nyelvhelyességi szempontból nézze át a szöveget. Íme az eredmény! Nekem az a véleményem, hogy az Országgyűlés egy komoly hely, nem kellene így lejáratni." - írja az államtitkár.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Tv fotel (65) Kultúra (6) Egészség (50) Sport (729) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Politika (1581) Gazdaság (665) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (513) Nagyvilág (1465) Jobbegyenes (2338) Mondom a magamét (6141) Autómánia (61) Tereb (141) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Heti lámpás (259) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>