Ma 2021 március 07. Tamás napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
Bayer Zsolt: A halálbarbi

Bayer Zsolt: A halálbarbi

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Itt ez a nő. Két alapvető probléma van vele.

Itt ez a nő. Két alapvető probléma van vele. Az egyik, hogy egy nemzetáruló g@zember. A másik, hogy ráadásul megdöbbentően hülye.

]]>„Halálbarbi" a kárpátaljai magyarok helyett az őket terrorizáló ukránok pártját fogja]]>

A kárpátaljai magyar gyerekek ezentúl a szünetekben is csak ukránul beszélgethetnek majd az iskolában, de a Momentum és Cseh Katalin szerint sokkal fontosabb, hogy Ukrajnát feltétel nélkül beeresszük a NATO-ba. „A Momentum és Cseh Katalin szerint nem az a lényeg, hogy a kárpátaljai magyar kislányok és kisfiúk ezentúl a szünetekben is csak ukránul beszélgethetnek majd az iskolában - sokkal fontosabb, hogy a nemzetiszocialista vezetésű Ukrajnát feltétel nélkül beeresszük a NATO-ba.

]]>Dobsa István: Cseh Katalin kijelentése politikai téglakovácsolás]]>

Mint ismert, Cseh Katalin tévéinterjúban tiltakozott az ellen, hogy Magyarország blokkolja Ukrajna csatlakozását a NATO-hoz addig, amíg az ukrán kormány nem biztosítja a kárpátaljai magyarság alapvető jogait a nyelvhasználat és az oktatás területén. A KMKSZ Ifjúsági Szövetségének elnöke, a Kossuth rádió Jó reggelt Magyarország! c. műsorában reagált a Momentumos képviselő nyilatkozatára.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Autómánia (61) Belföld (6) Gazdaság (657) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505) Sport (729) Életmód (1) Jobbegyenes (1975) Mondom a magamét (5141) Politika (1577) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Egészség (50) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1454) Tereb (140) Mozaik (83) Mozi világ (440) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (252)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>