Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
Gerilla II. - Barbárok ideje

Gerilla II. - Barbárok ideje

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Amit sokan el sem tudtak képzelni, az vált valósággá!

A nagysikerű Gerilla c. könyv folytatása! - ]]>MEGJELENT! KAPHATÓ! RENDELHETŐ]]>

Nincs többé állam. Franciaország három nap alatt összeomlott és ki van szolgáltatva az utcákat uralmuk alatt tartó gyilkosoknak és a vidéket terrorizáló martalócoknak. Mindenhol az őrület, a nyers erőszak, a halál és a fosztogató bandák kegyetlenkedései.

A különböző párizsi kerületeket uraló iszlamista kalifátusokban minden képzeletet felülmúló öldöklés veszi kezdetét, ezeknek elsődleges célpontja az őshonos fehér lakosság.

Átlőtt koponyák, a menekülők árnyai, az elpusztított utcák, holttestek, ameddig a szem ellát, sírás, sikolyok, az automata fegyverek gyakorlatilag bárhol felcsattanó sorozatai, gejzírként feltörő lángok.

A Gerilla – Franciaország végnapjai nemzetközi bestseller bemutatta Franciaország összeomlását. Köszöntünk az odüsszeia szédületes folytatásában!

Laurent Obertone újságíró és író, akinek első regényét tucatnyi nyelvre lefordították, kitol minden határt, és fejest ugrik velünk egy hangos, sötét és brutális világba, melynek realizmusa példanélküli. A Gerilla saga 2. kötete, A barbárok ideje a hírszerzés és a különleges erők vészforgatókönyvein és polgárháborúk túlélőinek közvetlen elbeszélésein alapul.

*

Ajánljuk mellé:
]]>A Tanácsköztársaság véres almanachja]]>
]]>A Trianoni gyalázat 100 éve]]>
]]>Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben (sima kiadás)]]>
]]>A Hódító Iszlám és A terror]]>

]]>]]>

]]>]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Szépségápolás (15) Sport (729) Történelem (18) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Gazdaság (705) Heti lámpás (312) Kultúra (7) Jobbegyenes (2788) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Nézőpont (1) Belföld (10) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7546) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>