Ma 2024 május 16. Mózes, Botond napja van. Holnap Paszkál napja lesz.
c75a464231f724c9883567e5abe0ddb4.jpg

Jól dolgozik a felbérelt gyűlöletspecialista

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Még a Szolidaritás logóját is lopták. Alkotáshoz nem, csak a romboláshoz értenek. Ezért béreltek föl külföldi gyűlöletszakértőt.

Innovatív gyűlöletpolitikát folytat a társadalomromboló szerveződés. Ehhez van eszük – mondaná a földműves bácsi. Még a Szolidaritás logóját is lopták. Alkotáshoz nem, csak a romboláshoz értenek.

Ezért béreltek föl külföldi gyűlöletszakértőt.

A felbérelt specialista energikusan dolgozik. Kellett egy közepes szobrász. A Képzőművészeti Egyetemről kiselejtezett iparos megfelelőnek találtatott. A tehetségtelenek könnyen kaphatók selejttermelésre, főleg, ha busásan megfizetik őket.

Kellett egy ipari háttér.

A művet hungarocellből elő kellett állítani. Ehhez kevés a garázsból kifejlesztett üzem. Ehhez komolyabb gyűlölet-infrastruktúra kellett. Azok, akiknek nem volt eszük az igazi ipar fejlesztésére, a gyűlöletipart összeeszkábálták.

 A külföldi gyűlöletmester ezeket egybeszervezte.

Mint a Sztálin-szobrot, úgy döntötték le – az ultrabalosok. Azaz a korábban ellenük alkalmazott jelképes cselekedet lopták el, és azt vetetették be a hazafias erők ellenében. Émelyítő aljasság.

De épp ezért kellett a külföldi gyűlöletspecialista,

Neki van gyomra ehhez. És neki semmi köze az európai történelemhez. Ha csak annyi nem, hogy gyűlöl mindent, ami európai. Gyűlöl mindenkit, aki honában hazafi volt, aki ma hazafi, és aki hazafi lesz a jövőben.

A hungarofóbia hatásos erő az erkölcsi romboláshoz.

Csak aki gyűlöli Európát, az tud ilyen kampányt szervezni. És csak annak juthat eszébe, hogy a zuglói politikus nevében annak meghamisított címéről elektronikus leveleket küldjön szét rasszista tartalommal.

Európában ez senkinek sem jutott volna eszébe.

Ehhez egy másik földrészen kellett élni, ottani élményvilággal, ottani ellenségeskedés tapasztalatával. Ott kifejlesztett hitványsággal. Ott fűtött agresszivitással. Ott izzított dühvel. Ott táplált gátlástalan pénzvággyal.

Ott csiszolt gyűlöletmesterséggel.

Cifra dolgoknak lesz még tanúja, elszenvedője a társadalom. A hatalomba visszakívánkozó szörnyek, akik fölbérelték az ellenségeskedés iparosát, készek végrehajtani a legvérszomjasabb tervet is.

Építő elképzelések föl sem merülnek.

Csak a gyűlölködés, a lejáratás, a hazugság, a karaktergyilkosság, az ocsmányság, a trágárság, a koholmány, a széthúzás, a fenyegetés, a bomlasztás, az elállatiasítás, az obszcenitás, a bűzhödtség, a mérgezés fér kérges elméjükbe.

Ezekkel rombolják a társadalmat, lesz, ami lesz.

Meg kell tisztítanunk a demokráciát az emberellenességtől. 

Kovács G. Tibor - gondola.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Sport (729) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Történelem (18) Tv fotel (65) Heti lámpás (313) Gazdaság (709) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Kultúra (9) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Tereb (146) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Mondom a magamét (7599) Életmód (1) Jobbegyenes (2803) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Nézőpont (1) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>