Ma 2024 május 02. Zsigmond napja van. Holnap Tímea, Irma napja lesz.
b171b75b3ad8dde0788f7ea6182a61b9.jpg

Fradista szemmel – Háromból, három

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Zsinórban három találkozót sikerült megnyernünk. A Pápa és az Újpest után a Puskás Akadémia csapatát is sikerült két vállra fektetnünk.

Tudom nálunk szerencsésebb csillagzat alatt született ellenfeleink ezt a kis mini-sorozatot megmosolyogják, de nekünk ez bizony eredmény és az azt megelőző fordulókban elhullajtott pontok fényében igazi sikernek mondható, annak ellenére, hogy csak most jön a bajnokság neheze.

Éreztem, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz a Felcsút ellen, és végül igazam lett. A nagyon megerősített PAFC igazán remek játék erőt képvisel. Egyénileg szinte minden poszton van magyar szinten kiemelkedőnek mondható játékosa. Gondolok itt Hajduchra, Lencsére, Cvitkovicsra, Tischlerre, Gallardora.

 

Az őszi mérkőzésünk Fehérváron sajnos Akeem tragédiája miatt lett emlékezetes, hiszen az volt az első bajnokink a védőnk kórházba kerülését követően. Ez a találkozó így nem is volt igazi fokmérő, hiszen nem minden játékosunk volt ott fejben a Sóstói stadionban, ki is kaptunk egy simának mondható mérkőzésen.

Most egész egyszerűen élet-halál kérdése volt számukra a győzelem és ezzel együtt a három bajnoki pont megszerzése, hiszen csak így tudtunk versenyben maradni a dobogóért való küzdelemben.

Rá is nyomta ez a teher a találkozó első részére a bélyegét. Gyengén, görcsösen játszottunk és komoly hibákat követtünk el a védekezésben, szerencsére ezen a napon ezt nem büntette meg a sors, illetve Dibusz a helyén volt számos esetben.

Sajnos Böde Dani formán kívül játszik szinte egész tavasszal, ezért a támadójátékunk meddő és kiismerhető. Az az egy szerencsénk van, hogy Leonardo viszont hetek óta a hátán viszi a csapatot, őbenne van meg egyedül az a kreativitás, az a plusz, ami át tud billenteni egy csapatot a döntetlenből a győzelembe. Most is ez történt. Egy gyors beindulással olyan helyzetet teremtett, hogy csak szabálytalanság árán tudták elválasztani őt a felcsúti védők a labdától a 16-oson belül. Büntető, Mateos bevágta, ahogy kell, méltón ünnepelve meg ezzel a találattal, a pár nappal a találkozó előtt született kisfiát.

Leonardo a biztonság kedvéért ezen a mérkőzésen két vendég védőt juttatott a kiállítás keserű sorsára, így ezt a három pontot is neki köszönhetjük, na és persze a remeklő Dibusznak és a higgadt, biztos lábú Mateosnak.

A PAFC tehát kipipálva. Most hétvégén, Húsvét vasárnapján Kispestre látogatunk, ahol az utóbbi években nem sok babér termett a számukra.

De nincs mese győznünk kell! Irány Európa!

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Gazdaság (707) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Politika (1582) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Heti lámpás (312) Tereb (146) Jobbegyenes (2794) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Életmód (1) Történelem (18) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7578)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>