Ma 2024 április 27. Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.
Határon túli kedvezmény a Fradi hazai EL-mérkőzéseire!

Határon túli kedvezmény a Fradi hazai EL-mérkőzéseire!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Soha nem látott kezdeményezés az ország legnépszerűbb klubjától!

Mérkőzésenként kétszáz határon túli magyar Fradi szurkoló juthat fél áron jegyhez az FTC hazai Európa Liga találkozóira. Jelentkezni e-mailben lehet.
 
Mindhárom hazai Európa Liga-mérkőzésére az FTC 200-200 jegyet tart fent és értékesít fél áron elsősorban felvidéki, kárpátaljai, vajdasági és erdélyi drukkereinek. A belépők a D4-es szektorba szólnak és az eredeti, 7.200 forintos ár feléért, 3.600 forintért lehet hozzájuk jutni. A jegyhez jutás menete és feltétele az alábbi:
 
A határon túli magyar Fradi szurkolók a szurkoljunk@fradi.hu e-mail címen jelentkezhetnek legkésőbb az érintett hazai Európa Liga mérkőzés hetének első napján 12.00 óráig (tehát a Ludogorec elleni összecsapás esetén legkésőbb szeptember 30-án, hétfőn délig, az FTC-CSZKA Moszkva találkozó esetén legkésőbb november 4-én, hétfőn délig, az FTC-Espanyol meccs esetén legkésőbb november 25-én, hétfőn délig). A Ferencváros mérkőzésenként kizárólag 200 jegyet tud biztosítani fél áron, az igényeket időrendi sorrendben fogadják be, amint betelt a mérkőzésenkénti 200 fős keret, további kedvezményes jegyet nem tudnak adni.
 
A részvételi igényt jelző e-mailben, meg kell adni az igénylő nevét, születési helyét és dátumát. Fontos, egy e-mail kizárólag egy igényt tartalmazhat, amennyiben többen jönnek, például egy család érkezne, akkor minden személyt külön e-mailben szükséges elküldeni (lehetőség van ugyanazon e-mail címről több levelet is küldeni, de e-mailenként csak egy személyre fogadnak el jelentkezést).
 
A jelentkezés elfogadásáról az FTC válasz e-mailt küld, kizárólag ennek birtokában tekinthető elfogadottnak a jelentkezés és vehető igénybe a kedvezmény. Amennyiben nem kapott e-mailben választ az FTC-től, senki se induljon útnak! A kedvezményt kizárólag határon túli magyarok vehetik igénybe.
 
Mérkőzésenként az első 200 jelentkező élhet a különleges, fél áras kedvezmény lehetőségével. A belépőhöz jutás feltétele az FTC-nél 5 éve bevezetett A típusú szurkolói kártya kiváltása, amelynek menetéről ]]>ITT]]> található részletes tájékoztató. Az FTC szurkolói kártya kiváltásához feltétlenül szükséges arcképes igazolvány felmutatása.

A kártya meccsnapi kiváltásának költsége 1.500 forint, azonban a határon túli kedvezmény a fél áras jegy mellett kedvezményes kiváltási költséget is takar, mindössze 1.000 forintért válthatják ki meccsnapon is a kártyát mindazok, akiknek az igénylését elfogadták. Aki már rendelkezik kártyával, annak nem szükséges kiváltania.
 
A jegyek a D4-es szektorba szólnak és nem átruházhatóak. Az FTC azt kéri azoktól, akiknek a jelentkezését elfogadták, hogy legkésőbb 3 órával a mérkőzések kezdete előtt érkezzenek a Groupama Aréna Jegypénztárához és Regisztrációs Központjához, ahol külön pultnál lehet majd meccsnapon kiváltani a kártyát és megvásárolni a határon túli kedvezményes jegyet. Amennyiben a kártyát már kiváltották korábban, akkor csak a jegyvásárlást szükséges intézni, szintén a Központban, amelyet az Üllői úton a stadion Telekom székház és Népliget felőli sarkán találhatnak.
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Mondom a magamét (7565) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Politika (1582) Kultúra (7) Jobbegyenes (2793) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Tereb (146) Tv fotel (65) Autómánia (61) Mozaik (83) Heti lámpás (312) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Életmód (1) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (706)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>