Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
b1e8d4640161367337648d6b593ebc52.jpg

Vörös gárdistákkal a demokráciáért

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel” – jelentette be az országnak Medgyessy Péter mint miniszterelnök 2004 augusztusában.

Goodfriend megsértette az Atlanti Chartát. Még 1941-ben Franklin Roosevelt és Winston Churchill megvilágította: „tiszteletben tartják minden népnek azt a jogát, hogy megválaszthassa, milyen kormányzati formában kíván élni.”

Goodfriend a magyar nép esetében felrúgta ezt az elvet.

Együtt demonstrált azokkal a szélsőségesekkel, akik a kétharmaddal frissen megválasztott kormányzati forma ellen morgolódtak. Beavatkozott a magyar belügyekbe, mint tette ezt üdén 2002-ben a választás napján pártközpontokban vizitelő akkori USA-nagykövet.

Az amerikai külpolitika fájdalmasan erodálódott.

Közösséget vállal azokkal a – vélhetően felbérelt – vörös gárdistákkal, akik kocsmatöltelék módon pártszékházat dobálnak, kárt okoznak, törnek-zúznak, rombolnak, veszélyeztetnek – mint tették ezt elődeik a kínai kulturális forradalom évtizedében intézményépületekkel.

A maoista példa szembeötlő.

Döbbenetes módon az a volt maoista is demonstrált a korrupció(!) ellen, aki máig nem magyarázta el hihetően, miből építette – majd újíttatta föl – luxusvilláját a tengerparton. Közgépjárművel szállíttatta magát luxusvillájába oda és vissza.

Ő is a korrupció „áldozata”…?

Térségünkben sűrű a liberalizmus történelmi öröksége. „Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel” – jelentette be az országnak Medgyessy Péter mint miniszterelnök 2004 augusztusában. Bele is bukott a vakmerő kísérletbe napokon belül.

Akkor nem tüntettek a vörös gárdisták.

Néhány liberális kerületvezető, majd egy baloldali főpolgármester-helyettes ellen nyilvános per zajlott – zajlik -, a korrupció ténye jogerős ítéletekben is bebetonozódott. Fizetett vörös gárdisták emiatt sem indultak „végső harc”-ba pártszékházak ellen.

Kettős mércések a vörös gárdisták (is)?

Mi állhat e mögött, kik és milyen célokkal – honnan vett pénzből – elevenítik föl a maói kulturális forradalmat, immár nem Ázsiában, hanem Európában, nemcsak Magyarországon, hanem a térség több országában Prágától Kijevig?

Kik hívják utcára ismét a liberális gerontokráciát?

Kik csalogatják elő luxusvilláikból a meggazdagodottakat? A terepjárós jótevőt. A bősz lótenyésztőt. A gáláns ingatlanosztogatót. A büszke halastavast. A szorgos kockásfüzet-vezetőt. A köztámogatásból tóparti szállodát vevő, majd tovább adó zsonglőrt?

Diadalmasan felsugárzik a liberális ortodoxia.

Ideológiai fanatizmusuk megjátszott volt: a luxusvilla, a bankbetét, a lovarda, a rokonságnak juttatott vagyon volt a valódi cél. A közös bűn törhetetlenül betonozza be az egységfrontot. Vállhoz a vállt vetve győzedelmesen masíroznak a maói sorban.

Demokráciáért ugrasztják harcba vörös gárdájukat.

Porítani, zúzni, fortyogni, megrémíteni a társadalmat. Felmutatni, milyen a liberális kulturális forradalom káosza. Az osztályharc fő fázisába sodorni a növendék tömegeket, tapasztalják meg, milyen is a modern, immár magasabb rendű szodómia.

Újfajta barbárság dúl.

Fenyeget, ijesztget, eliszkolásra késztet a liberális fundamentalizmus. Hivatásos forradalmárok profi színvonalon, jól iskolázottan vezetik be a forradalmi erőszakot. Felszínre buggyan és fortyog a politikai salak.

Tort ül a forradalmi elit.

Jelen van azonban az intelligencia is, az építeni akarás. Megvan a kontraszt, amely reflektorfénybe penderíti a politikai élősködés buzgómócsingjait. Ezek fenekedése mindegyre arrogánsabb. De egyre reménytelenebb is.

Már megkezdődött a szellemi, lelki újjáépítés. 

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Politika (1582) Mozaik (83) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (7) Heti lámpás (312) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Gazdaság (707) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Történelem (18) Mondom a magamét (7571) Flag gondolja (36) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2794) Életmód (1) Tv fotel (65) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>