Ma 2024 március 19. József, Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.
67f693216025286455675f7b1e35fd27.jpg

Maffiaállam?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mióta a Fidesz van kormányon, azóta pár dolgot megtanulhattunk az ellenzékbe vonult baller társaságtól. Csak a leggyakrabban felsírt toposzok: megszűnt a sajtószabadság, elsorvadt a demokrácia, maffiakormány vezeti az országot.

Mind a három igaz. Az első elég egyértelmű, és könnyen belátható, hisz több ellenzéki újság is évek óta beszámol róla címlapon. A másodikon se nagyon lehet vitatkozni, hisz tisztán látszik, hogy elsorvadt. Mondhatni kiéheztették. Se egy zsíros féket, se egy szaftos ellensúlyt nem vetett elé Viktor, hogy ne dögöljön éhen a 6. generációs származtatott növényi jogok bevezetésén munkálkodó neotrockista belvárosi gittegyletek legnagyobb sajnálatára. És a szabad választások is elmaradtak. Illetve nem, vagy legalábbis nem úgy. Sehol egy anarcho-szindikalista elvek mentén szerveződő bázisdemokratikus delegáción alapuló népgyűlés. Tehát megszűnt a demokrácia.

Érthető és belátható. Kézenfekvő.

És hogy maffiakormányunk lenne? Naná. Csak a hülye nem látja. Ha ugyanaz a 10 ember sokan mondják 47 különböző gittegylet nevében a 117. akármilyen apropóból megrendezett ellenzéki pörformansz 34 fős közönsége előtt sokfelől, akkor biztos úgy van. És akkor érdemes egy pár szó erejéig eltávolodni kies hazánk politikai környezetétől, hátha sikerül egy külföldi példán keresztül objektív (amiben egyébként nem igazán hiszünk) képet kapni arról, milyen is egy maffiakormány.

 

Helyszín: Koszovó. Főszerepben Hashim Thaci miniszterelnök, Azem Syla, előbbi nagybátyja és Nazim Bllaca bérgyilkos. Mellékszereplők: EU, CIA, DGSE. Ugye itt van egy állam, ami nagyjából annak köszönheti létét, hogy pár évvel ezelőtt mind az EU, mind az USA abban volt érdekelt, hogy ott szopassa a szerbeket, ahol éri. Ennek a tetehetszróla partynak lett az egyik eredménye Koszovó. A nem szándékolt mellékterméke pedig az, hogy a korábban CIA támogatással működő Koszovói Felszabadítási Hadsereg háború híján először átalakult a volt katonai vezető, Thaci pártjának titkosszolgálatává, majd mindez átment maffiába.

Így megy ez egy rendes mintademokráciában. A fékek és az ellensúlyok a helyükön vannak.

A maffiát amúgy onnan ismerni meg, hogy sok ember sok bűncselekményt követ el, mindezt szervezetten. Szervezett bűnözés. Amit a koszovói maffiáról tudni kell, hogy nyakig benne van minden hagyományos üzletben, amit általában a maffiákok szoktak csinálni. Prostitúció, szervkereskedelem, embercsempészet, kábítószer, fegyverkereskedelem, stb. No most ennek a maffiának az elődszervezetének, a Shik-nek Thaci adta egykor a parancsokat. (A Shik a kormányzó PDK párt magán-titkosszolgálata volt.) És egyesek szerint most is. És most jön a képbe Bllaca bérgyilkos úr, aki 2009-es videóvallomásában azt állítja, hogy politikai megrendelésre gyilkolászott ellenzékieket, és hogy a megrendelést Syla úrtól kapta. Remélem érthető, de még egyszer:

A korábban Thaci felügyelete alá tartozó szervezetből alakult bűnszervezet bérgyilkosa Thaci nagybátyjának parancsára ellenzékieket gyilkolt.
És akkor vissza haza! Kedves idióta ellenzékiek! Be kell lássam, igazatok van. Ez az Orbán kormány tényleg impotens, és ha csinál valamit, azt is szarul teszi. Még egy rendes ellenzékigyilkolós maffiaállamot se tud összehozni. Magyar Bálint kezdte ezt az egész maffiaállamozást bő egy éve, és azóta is tartja magát, valószínűleg azért, mert a maffiakormány nem öleti meg megfelelő ütemben a maffiakormányozó ellenzékieket. Eddig egyet sem. Persze megszoktuk, hogy amit Magyar Bálint mond, az valahogy soha nem kerül metszésbe a valóság nevű halmazzal. Még ha talál is magának pár kóristát az összhangzathoz, akkor sem.

Koszovói megfigyelőket a következő választásokra!
 
]]>www.tutiblog.com]]> - szerző: Mongúz Megalomán

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (536) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Tereb (146) Történelem (17) Életmód (1) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (10) Gasztronómia (539) Gazdaság (701) Kultúra (6) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7479) Szépségápolás (15) Egészség (50) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2772) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Politika (1582) Heti lámpás (308) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>