Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
649475ddd0edeef9405c4591e0ea0811.jpg

Gajdics Ottó: A kitömött Gyurcsány

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Most, hogy újabb négyszázezer eurót nyert az Altus Zrt. az Európai Bizottságtól, kicsivel visszafogottabb kampányt folytatnék a névadó DK-s vezér helyében az Európai Egyesült Államok létrehozása mellett.

Többek között azért is, mert rettenetesen kilóg a lóláb, a kutya sem hiszi már el, hogy nem az aknamunkát pénzelik a brüsszeli központból ezekkel a megrendelésekkel.

De kisebb lenne az esélye a bukott miniszterelnök végső mentális összeomlásának is.

Hiszen képzeljük csak el, miként viselkedik majd hazánk jelenleg legelutasítottabb, de a majdani szuperállamban feltehetően komoly tisztséget betölteni akaró politikusa, ha a reményeink szerint soha be nem következő távoli jövőben majd szembetalálkozik saját magával, és kegyetlenül összevesznek. Egyik szájával azt üvöltözné, hogy miért ne nyerhetne egy hiperaktív pártelnök felesége által irányított cég akár százmilliót egy brüsszeli pályázaton, nincs ebben semmi összeférhetetlen. A másikból pedig az szólna ideges rángások közepette, hogy az a rendszerszerű korrupció törvényesítése, ha részt vehetnek közbeszerzési eljárásokban állami tisztségviselők olyan rokonai, akikkel egyébként nem élnek közös háztartásban. Csak a Varju kettőt lapozott a szavazáskor a voksrendben.

Egy ilyen bomlott elme szerint a felesége, Dobrev Klára üzleti sikereinek semmi köze annak a pártnak a burkolt finanszírozásához, amelyik minőségében igen gyatra, de kellő mennyiségű feljelentéssel és dezinformációval szolgálja ki rendre az unió bizonyos vezetőitől érkező igaztalan támadásokat Magyarország ellen. Ám ha valakit lefényképeztek egyszer is az Orbán Viktor köré rajzolható százméteres sugarú kör valamely pontján, akkor az szerinte köteles azonnal remeteségbe vonulni, minden ingó és ingatlan vagyonát fel kell ajánlania az éhségmenetek szervezői számára, közpénzek hasznosítását célzó pályázatokon pedig leszármazottai sem indulhatnak hetedíziglen. A tudathasadás leg­gyötrelmesebb kínjai ezek, keresztény ember még az ellenségének sem kívánja.

Térjünk is vissza inkább a valóságba. Az pedig egyre sötétebb képekben tárul elénk. Még el sem ült a felháborodás amiatt, hogy Brüsszel gyakorlatilag semmiféle kifogásolnivalót nem talált Gyurcsányék konzorciumának megelőző másfél milliárdos megbízásában, máris itt az újabb busás haszonnal kecsegtető feladat.

Emlékezetes, akkoriban gyakorlatilag ultimátumot kapott a kormány, melynek értelmében ha Magyarország nem bolygatja az ellenzéki pártvezér cégének uniós szerződését, akkor az Altus a projekt további részeiben egy forintot sem kap majd. Egyébként ne aggódjunk, úgysem vizsgálódnak Magyarországon. A bizottsági kármentés ellenére annak az embernek, akinek legnagyobb teljesítménye igazmondásból az, hogy beismerte, állandóan hazudik, a magyarok többsége valahogy nem tudta elhinni, amikor politikusi és üzletemberi énjének kettéválaszthatóságát bizonygatta. Nem sok idő maradt azonban a kételkedésre, hiszen jött a hír az Altus új feladatáról, amelynek során most azt a Lengyelországot lehet vegzálni a kohéziós pénzek rossz felhasználása miatt, amelyik a lehető legnagyobb bűnt követte el a Gyurcsány-féléket hasznos idiótaként megfizető európai bajkeverők szemében: olyan kormányt választottak a legutóbbi választáson, amelyik szerintük az „orbáni útra lépett”.

Ezen tények ismeretében egészen más megvilágításba kerül minden, amit a korrupcióról gondoltunk. Egyre többen vannak ugyanis Közép- és Kelet-Európában, akik a fejlettebb Nyugathoz történő felzárkózást saját nemzetük megerősödése révén képzelik el. Ellenük küzdenek egyre nyíltabban és gátlástalanabbul az egyesült államok hívei. Tehát az eurószázezrekkel kitömött Gyurcsányék is.

Lesz min gondolkodnia az Európai Csalás Elleni Hivatal munkatársainak.

Gajdics Ottó- ]]>www.magyaridok.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (709) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Sport (729) Mozaik (83) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Mondom a magamét (7603) Heti lámpás (313) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Jobbegyenes (2804) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Autómánia (61) Mozi világ (440) Vetítő (30) Tv fotel (65) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>