Ma 2024 május 06. Ivett, Frida napja van. Holnap Gizella napja lesz.
0af02d4b600152b10128714a7fd835a4.jpg

Erről álmodik a szocialista

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Fene gondolta volna, hogy másfél héttel a választások után majd olyan kategóriákkal kell barátkoznunk, mint a megható MSZP-s. Török Zsolté az idei esztendő legszentimentálisabb politikai megszólalása máris.

Valaki, vagy valami felébresztette az alvó oroszlánt.

A szocialisták bajai videóáldozata hajnali öt óra környékén eresztette bele a Facebook-valóságba a rövid, tömör ám annál szívhez szólóbb sóhajt, miszerint ]]>„Csak az éjszakák ne lennének"]]>.

Nem tudni, valójában mi szülte a bánatosságában is gyönyörűséges férfipanaszt, mindenesetre Török Zsolt ismerősei és követői az elveszített választás miatti szomorúság mezítelen kitöréseként értékelték a befejezetlen mondatot, és itt vált igazán érdekessé a történet. Mert hogy a kialvatlan Török Zsolt kimondta, amit az MSZP-ben sokan gondolnak, de nem beszélnek róla.

Úgymint: „Braun és társai a párton belül, Konrád György és társai, azon kívül rendelkeznek sok jó tanáccsal, ötlettel. Csak már nem nagyon van több liba, hiába lenne még pár ötletük."

Aztán: „Akik nekünk tanácsokat adtak és erőszakosan erőltették az összefogást, azok sok kárt okoztak már. Szerintem ők hozták el eddig 2 alkalommal a Fidesz 2/3-át és a nácikat a parlamentbe. Vonuljanak vissza! Elég volt már Konrád Györgyből, aki nagyon okos és nagyon tisztelem, csak elment mellette a világ. És tudomásul kell venni, hogy a nagykörúton kívül is élnek emberek. Sőt, vidéken is! Én meg inkább azt a 9,5 milliót képviselném és nem ezt a szűk kört. Volt nekik is pártjuk: azt is szétverték. A miénket hagyják már békén!!!"

Meg aztán: „Az egyéni körzetekben való koordinált indulás elfogadható (lett volna). Konrád és társai jó tanácsokat adnak, csak eddig egy se jött be. A választások előtt is adtak ötletet Imre Czinege, de az se jött be. Az SZDSZ-t már felszámolták, de minket hagyjanak már békén. Ez az én véleményem."

Végül: „Én az emberek között jártam, járok nem úgy, mint sok elitista, akik most okoskodnak."

]]>Braun egyébként valószínűleg az ATV-ben adott interjújával került bele ]]>Török Zsolt éber rémálmába. Ami érthető, hiszen a Magyar Szocialista Párt bukásának tökéletesen kivitelezett zanzája, amikor Braun Róbert azt mondja Kálmán Olgának, hogy gyermekszegénység.

A választókörzetében 21,53%-kal a második helyezett jobbikos jelöltet majdnem megszorongató szocialista politikus azzal kapcsolatosan értekezett, hogy szerinte az MSZP-ben sokan akadnak olyanok, akik a mostani arcoknál sokkalta hitelesebben képviselnék a baloldali értékeket. Például ő maga. Mesterházy Attila pedig mondjon le.

És akkor ki ne értené meg Törököt, akinek éjszakánként talán pont az új pártelnök főtanácsadójaként csúcsra törő Braun Róbert álomképe suttogja a fülébe, hogy gyermekszegénység.

 hetivalasz.hu - Dévényi István

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Politika (1582) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2796) Mondom a magamét (7580) Tereb (146) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Gazdaság (707) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (312) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Autómánia (61) Sport (729) Egészség (50) Kultúra (9) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Történelem (18) Belföld (11) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>