Ma 2024 április 30. Katalin, Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab napja lesz.
b3504101574b04627f09aafc3ccd9553.jpg

Egy pofátlan hacacáré

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Miképp lehetséges, hogy a Magyar Gárda nyilvános megjelenése rendőri századok tömeges kivonulását vonja maga után, miközben a Demokratikus Koalíció nevű börtöntársaság bulijának helyszínén egyetlenegy járőr sem flangál?

Miért veszélyesebb egy gátépítő hazafi egy szemkilövető tolvajnál? Az államcsőd előidézőinek, a rendőrterror parancsadóinak partyját miért is nem lehet karhatalommal bezáratni? Költői kérdések ezek persze, de nem ártana legalább egy pillanatig elgondolkodni rajtuk...

Magyarországon, ezen csonkává cselefendizett aprócska Kárpát-Hazában a frenetikusnak titulált fülkeforradalom ellenére szélsőséges szellemiségű szindikátusok kreálódhatnak, hogyaztán fekete Armani göncökben gerjesszenek riadalmat a látószervvesztéstől és viperás "welkamtól" rettegő magyarérzelmű tömegekben. 1956 ötvennegyedik évfordulója előtt a forradalom félévszázados megemlékezését sárba tipró tirpáktársaság tagjai háborítatlanul banzájozhatnak Budapest belvárosában. Hol van a rendőrség? Ki lép fel a terjengő gyűlölet és a bennszülöttellenesség legújabb maniimádó manifesztátumával szemben? Ki állítja meg a Gyurcsány-féle vadkapitalista kisemberkopasztók frissen reánkeresztett formációját, a szélsőséges, kirekesztő, antigojita és hungarofób Demokratikus Koalíciót? Sajnos senki. Tovább tart tehát a talmudi tombolda, szemkilövető szégyentelenek, körömletépő apuka abajgatta neoliberális kipakapitalisták, Turult gyalázó szakállas szektaszökevények, kreditért kreténkedő kvízműsorvezetők és hetiheteses (t)raccspartizók oktatják ki a magyart becsületből, tisztességből és normalitásból a frenetikus fülkeforradalom utáni állítólagos vergiliusi aranykor zenitjén. Tragédia.

A díszpintypereputtypátyolgató potyalesők petamód primitív polgárpukkasztását ráadásul a vérbe fojtott 1956-os és 2006-os események évfordulójának előestélyére időzítették egyes szándékosan provokáló cigánycellatöltelék-jelöltek. Gyurcsány és haverjai ráadásul nem valamiféle defenzív háttérmanővert hajtottak végre, hanem agresszív gyülekezőt fújtak nyugdíjas szavazótáboruknak, s ismét mindennek nekimentek, ami magyar, ami erkölcsös és ami normális. A csatlósok persze már az unalomig ismert agybajgyanús arcok, s a hazudozási hatékonyság is a régi, úgyhogy semmiféle lavinát nem fognak elindítani az olyan bőrlesülésközeli kamukijelentések, mint amilyen a Gyurcsány szájából elhangzott "sohasem voltunk sem neoliberálisok, sem nemzetietlenek, sem hazaárulók" frázis. Az persze megmosolyogtató, amikor a vadmaterialista liberálkapitalisták az Úristent emlegetik, s "Isten szent nevében" kérlelik a tömeget, hogyaztán egy kiadós rutinholokausztozásban és szélsőségesezésben teljesedjen ki a tragikomikus produkció. Nem is érdemes foglalkozni ezekkel az embermételyező elvtársakkal, csakhát sajnos még mindig szabadlábon szaladgálhatnak a narancssárga ígéretekkel ellentétben.

A szövegelő szemkilövető

A viktoriánus ígéretdömping aranyérmes helyezése még mindig az "elszámoltatásé", ehhez képest a sündörgő siserehad vegzálás és molesztálás nélkül gyűlölködhet és szíthatja az indulatokat ebben a tropára tett országocskában. A honi főbűnös, Soros és Lantos bácsiék hatalmas szaglószervvel megáldott, reggel, délben és este is hazudozó csicskása tovább izgathat a humánum és a jóerkölcs ellen, s mocskolódhat a "demokráciára", az "egyenlőségre" és egyéb hamis szabadkőműves jelzőkompozíciókra hivatkozva. Márpedig Orbán IMF hazazavarása, Szent Koronás alkotmánya, vezérelvű fordulata és állampolgársági törvénye csak akkor lehet teljes értékű öröm egy átlag magyar hazafi számára, ha az ide-oda hintapolitika (egy kedvezés a népnek, aztán egy kedvezés az EU-nak, Izraelnek, USA-nak és az IMF-nek) helyett karakán asztalracsapás is bekövetkezik. Ennek a tettnek pedig az úgynevezett Demokratikus Koalíció szoknyája alá bújt bűnösök elszámoltatásával kellene betetőződnie, mégsem normális jelenség egy jogállamban, hogy az egyszemélyben szemkilövető, választási csaló, hazudozó és kétes körülmények között zsetonkupacokat bezsebelő privatizátor a bukása után is fenyegetheti és szélsőségesezheti a becsületes embereket...


Tor Salqvist

 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7571) Jobbegyenes (2794) Tv fotel (65) Mozaik (83) Sport (729) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Politika (1582) Kultúra (7) Autómánia (61) Életmód (1) Gazdaság (707) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Belföld (11) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Heti lámpás (312) Tereb (146) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>